Kuidas väsinult ja magamata näha välja särav ja puhanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kiirel ajal ei saa mõnikord midagi parata, et kõikide kohustuste täitmiseks tuleb aega napsata ööunest. Iga naine vajab aga korralikku und, et suure koormuse juures ikkagi kena, värske ja esinduslik välja näha.

Mida siis teha, et puudulikud unetunnid välja ei paistaks?

Esimene, mis näitab, et öötunde on ilmselgelt väheks jäänud, on turses silmad. Kui selline peegelpilt sind hommikul tervitab, siis pane külmkappi kas lusikas, kahvel või veelgi parem - plekkpurk. Hoia seda seal niikaua, kuni see on jahtunud. Nüüd aseta see silmadele ning hoia seal paar minutit. Kahvli ja lusika puhul tuleks siis kindlasti kasutada seda tagumist ehk ümaramat poolt. Pärast protseduuri niisuta nahka sära andva silmakreemiga, õpetab Teazy.ee.

Kuigi nüüd võib tunduda, et tahaks väga sooja, siis stopp! Jahe vesi mõjub kehale palju paremini kui soe. Jahe vesi ahendab veresooni ning nii saab kiiresti lahti punetusest ja ka tursetest.

Nüüd on aeg teha endale 1-minuti massaaž. Pane otsaesisele, põskedele ja lõuaotsale oma näoõli või seerumit. Ära kokku hoia. Silu see väärt näohooldusvahend laiali. Alusta otsaesisest, liigu põskedele, sealt näo külgedele ning lõpeta lõua otsas. Nüüd korda seda, aga silumise asemel tee sõrmedega ringikesi. Järgnevalt vajuta oma sõrmusesõrmega kergelt silma sisenurka ning libista siis sõrm silma välisküljele. Korda seda paar korda, siis pühi näolt liigne õli ning imetle, kui hea sa juba välja näed.

Kuna täna ei ole mitte see tavaline hommik, siis ei tasu kasutada ka oma tavalist näokreemi ja muud kosmeetikat. Väsinud näole mõjuvad hästi tooted, mis sisaldavad kofeiini ja rohelist teed. Oled ju kogenud, millist imet need su kehaga teevad, täna on seda imet vaja ka näole.

Tavaliselt oled harjunud sära andvaid tooteid kandma teatud kohtadesse efekti eesmärgil. Täna sega aga seda toodet oma jumestuskreemi sisse. Nii annad kogu näole sära juurde, sest väsinud nahk on hall ja tuhm. Soovitavalt võiks see sära olla kas kuldset või virsikutooni, mitte hõbedane.

Kindlasti on sul meigikotis ka valge pliiats, mille abil oma suitsusilma-meiki ilmekamaks muudad. Täna ära kasuta valget silma lähedal, vaid vali võimalikult nahatooni pliiats. Valge toob liialt välja kõik selle, mida sa tegelikult varjata soovid. Nahatooni pliiats annab sama efekti, kuid mõjub paremini ja loomulikumalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles