Märke, et mees ei võta teie suhet tõsiselt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuidas kindlaks teha, kas sinu silmarõõm on tõeline härrasmees või lihtsalt suvaline naistemees, kes ei võta teie suhet kuigi tõsiselt?

YourTango pani kirja kuus märki, mis aitavad seda tuvastada.

Ta pole sind Facebookis oma sõbraks võtnud. Tänapäeval on kõigil inimestel sotsiaalmeedias konto. Ilmselt ka sinu silmarõõmul, aga kui ta pole sind mingil põhjusel sotsiaalmeedias oma sõbraks lisanud, siis on asi kahtlane.

Sa pole kunagi kohtunud tema sõpradega. Kui mehel on rohkem kui üks silmarõõm, siis ta ilmselgelt ei saa riskida sellega, et tema troppidest semud ta suhteid naistele paljastaks.

Ta tunneb ebamugavust, kui tahad kasutada tema telefoni. Kui ta iga kord üritab oma telefoni sinust eemale hoida, siis ilmselt tahab ta midagi varjata – võib-olla on tema telefoniraamat täis ainult naiste numbreid, võib-olla peituvad ta telefonis ääretult seksikad ja intiimsed sõnumid, mis pole sugugi sinule saadetud.

Te ei räägi tulevikust, olevikust ega minevikust. Teie suhe on valdavalt füüsiline ja te räägite üsna harva igapäevastel teemadel.

Ta on voodis isekas. Kui ta ei pea sind tõsiselt võetavaks partneriks, siis ei käi tema peast läbi ka mõtet, et ta peaks sind voodis rahuldama.

Ta annab sulle sageli viimasel minutil korvi. Olete kokku leppinud, et lähete kinno või õhtust sööma, kuid mees helistab sulle 15 minutit enne kohtingut ja teatab, et ta ei saa sinuga kohtuda – ja nii juhtub peaaegu iga kord –, siis peaksid lähemalt uurima, milles on asi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles