Peigmeest tabas pulmatseremoonia ajal haigushoog ja pruut otsustas abielluda teisega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: NurPhoto/George Calvelo/Sipa USA

Pulmapäev peaks olema üks õnnelikumaid päevi inimese elus. Aga kujuta ette, kui sind tabab pulmatseremoonia ajal haigushoog ning kallim otsustab selle asemel hoopis teise silmarõõmu kasuks. Täpselt nii juhtus ühes India pulmas.

Kui 25aastast Jugal Kishore’i tabas pulmatseremoonia ajal haigushoog, otsustas tema pettunud pruut Indira abielluda hoopis oma õemehe vennaga. Kishore oli väidetavalt varjanud pruudi eest seda, et ta põeb langetõbe. Pruut sai tõeliselt suure üllatuse osaliseks, kui peigmees keset pulmatseremooniat järsku haigushoo sai ja talle kutsuti arst, vahendab Elite Daily.

Pulmad ei jäänud aga sugugi pooleli. Nimelt teatas Indira, et ta on hea meelega nõus abielluma ühe pulmakülalisega, kelleks oli tema õemehe vend. Üllatunud pulmakülaline, kes oli pulma tulnud mugavates teksastes ja nahktagis, oli naise ettepanekuga kohe nõus.

Pulmapidu muutus aga üsna koomiliseks, kui esialgne peigmees peopaika naasis. Tema ja ta perekond üritasid pruudiga rääkida, kuid asi päädis taldrikute ja muu kättesaadava loopimisega. Politsei teatel on pered praeguseks ära lepitatud, kuigi tõenäoliselt ei unusta peig ega tema perekond juhtunut kunagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles