Mehe käed võivad reeta, kuidas ta naisi kohtleb

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole mingi saladus, et kehakeel võib inimese kohta nii mõndagi reeta. Ent hiljuti avaldatud uuringust selgus, et ainuüksi mehe käed võivad nii mõndagi reeta.

Nimelt see, kui mehe nimetissõrm ja sõrmusesõrm on enam-vähem ühesuurused, viitab sellele, et mees kohtleb naisi väga hästi, kirjutab Cosmopolitan.com.

McGilli ülikooli teadlased uurisid täiskasvanud meeste ja naiste käsi ning mõõtsid iga inimese nimetissõrmi ja sõrmusesõrmi. Kahekümne päeva jooksul analüüsiti, kuidas käituksid osalejad erinevates sotsiaalsetes olukordades. Seejärel võrreldi tulemusi osalejate sõrmedega.

Selgus, et need mehed, kelle nimetissõrm ja sõrmusesõrm olid enam-vähem ühepikkused, kohtlesid naisi eriti hästi. Naiste puhul taolist asja ei täheldatud.

Kuigi see seos võib tunduda täiesti meelevaldsena, võib selles siiski teatud tõetera peituda. Samas ei tasuks arvata, et kui mehe sõrmed on eri pikkusega, on tegemist tõelise jõhkardiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles