Valed, mida mehed sageli oma privaatseima kehaosa kohta räägivad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed on peeniste üle reeglina väga uhked. Kui tarvis, on nad valmis naistele peeniste kohta ka valetama, kuna nad soovivad oma meheau tingimata heas valguses näidata. Kuidas saaksid naised aga kindlaks teha, kas mees valetab või mitte?

Teatud valed on niivõrd laialt levinud, et nende kasutamise puhul peaks iga õrnema soo esindaja aru saama, et mees ei räägi puhast tõtt, kirjutab Popsugar.com. Järgnevalt on välja toodud kümme valet, mida mehed sageli peeniste kohta räägivad.

10. «See on hiiglaslik.»

Mehed valetavad oma peeniseid alati tegelikust suuremaks. Kui mees väidab sulle, et tema peenis on suurim, mida sa näinud oled, võid üsna kindel olla, et see on keskmise suurusega. Kui mees ütleb, et tema peenis on «keskmine», siis on see ilmselt keskmisest väiksem. Kui mees ei taha sel teemal üldse rääkida, siis võib ta meheau olla päris pisike ja ta ei soovi sellele tähelepanu tõmmata.

9. «Ma pole seda kunagi mõõtnud, sest mind ei huvita selle suurus.»

Ka see on vale. Võib-olla juhtus see keskkooli ajal, võib-olla ülikoolis – ühel hetkel oma elus on mees seadnud oma peenise joonlaua või mõne muu mõõdupuu kõrvale ning seda mõõtnud. Tõenäoliselt pole ta kunagi peenise mõõtu ka unustanud. 

8. «Ma olen lihtsalt väsinud.»

Mehed pole kunagi nii väsinud, et nad loobuksid seksist. Seks on meeste jaoks väga eriline asi ja nad ei loobu sellest võimalusest niisama. Kui mees peaks sulle eitava vastuse andma, siis võib probleem olla hoopis psühholoogilist laadi. Kui sa tead, et mehe «masinavärk» on täiesti töökorras, kuid ta ei soovi seksida, võib teda painata mõni probleem. Kallis mees, kui naine soovib vahekorda, kuid sinul pole selleks tuju, tule talle siiski vastu ja ütle naisele, et täna õhtul on ainult tema staariks.

7. «Need on kõigest raseerimisest tekkinud vinnid.»

Kui sa oled mõne üheöösuhte käigus suguhaiguse saanud, siis ei tasu oma partnerile selle kohta valetada. Samuti ei tasu seksi ajaks tuld kustutada ja loota, et naine ei näe neid pisikesi villikesi su privaatpiirkonnas. Võta end kokku ja mine arsti juurde, ära valeta selliste asjade kohta.

6. «Seda on näinud lugematu arv naisi.»

Pole mingi saladus, et mehed valetavad voodipartnerite arvu kohta. Kui naised kipuvad oma voodikaaslaste arvu pigem vähendama, siis meestel on kombeks oma voodipartnerite arvu veidike suuremaks paisutada. See on eriti levinud nooremate meeste seas, kes on veendunud, et voodikaaslaste arv on miski, millega tuleks sõpradele muljet avaldada. 

5. «Seda on näinud vaid üks naine.»

Kuigi mees võib üritada jätta naisele muljet, et naine on tema esimene partner ja mees oli enne teda süütuke, ei pruugi see alati õnnestuda. Naine teab, et mees eksponeerib hea meelega oma peenist igal ajal ja igas kohas, seega ei tasu uskuda, et naine peab mehe sõnu tõeseks.

4. «Seda pole kunagi pildistatud.»

Kuna praegusel ajal on laialt levinud komme saata seksikaid sõnumeid ja vahel jagada pilte ka oma suguelunditest, siis ei tasu teeselda, et sina pole seda teinud. Isegi kui sinu enda südametunnistus on puhas ja sa pole oma meheau pildistanud, võis seda teha mõni su endine kallim või silmarõõm. Küsimus on ainult selles, kus ja kelle käes need privaatsed fotod hetkel võivad olla.

3. «See on loomulikult nii sile.»

Mehed, seda ei tasu sugugi häbeneda, kui te mõnikord oma privaatpiirkonda raseerite. Tänapäeval ei ole meesstripparid või pornostaarid ainsad, kes oma kehakarvu piiravad. Iga inimene tahab hea välja näha ja partnerile rõõmu valmistada. Nabaaluse piirkonna hooldamine kuulub mehiste iluprotseduuride hulka.

2. «Ma pole sellega kunagi mujal mänginud kui ainult kodus.»

Mehed ei pruugi seda tunnistada, aga võib juhtuda, et juhuste kokkulangemise tõttu peab mees vahel näiteks töö juures tualetti kasutama, et oma seksuaalseid vajadusi rahuldada. Sama kehtib ka avalike tualettide või näiteks ülikoolides olevate tualettruumide kohta. 

1. «See pole kunagi ühtki naist alt vedanud.»

Mitte ühegi mehe seksuaalne ajalugu pole laitmatu ja naised teavad seda hästi. Ka maailma kõige seksikamateks meesteks peetud näitlejatel on ette tulnud olukordi, kui nad on pidanud naist voodis alt vedama. Ikka juhtub. Üheks põhjuseks võib olla see, et naise keha on niivõrd keeruline – mees peab seksi ajal naise «nuppe» vajutama õiges järjekorras, kui ta seda ei tee, pole suurt finišit loota, ei naise ega ka tema jaoks, kuna ta ilmselt on iseenda soorituses pettunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles