Neli märki, et peaksid oma aluspesu välja vahetama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Millal sa viimati oma aluspesusahtlit koristasid? Või millal soetasid viimati uued püksikud ja rinnahoidjad? Kui sa ei mäleta, siis on viimane aeg oma aluspesu üle vaadata ja välja vahetada.

Järgnevalt on välja toodud neli selget märki, et peaksid oma aluspesu välja vahetama, kirjutab Good Housekeeping.

  • Aluspesu pole enam elastne

Aja jooksul kaotavad aluspüksid ja rinnahoidjad oma esialgse elastsuse ja võib juhtuda, et aluspesu ei hoia enam keha ligi. Kui rinnahoidja on justkui välja veninud ja lotendab, siis ei paku see su rindadele enam vajalikku toetust.

  • Aluspesu on muutunud liiga väikseks

Kuna aluspesu tuleks üsna sageli pesta, võib õrnem pesu pesemise käigus kokku tõmbuda. Ent rinnahoidjad ega aluspüksid ei tohiks kindlasti hõõruda ega pitsitada. Paljud naised jätavad tähelepanuta veel näiteks selle, et rinnad muutuvad aja jooksul üsna palju, seega rinnahoidja, mis kunagi oli sulle kenasti paras, võib nüüd olla sootuks suur või väike. Rinnahoidja ei tohiks liiga väike olla, kuna see tekitab ebamugavust ja näeb seljas inetu välja.

  • Aluspesu tekitab ebamugavust

Kui aluspüksid või rinnahoidja ei sobi hästi sinu kehaga ja tunned neid kandes pidevalt ebamugavust, on aeg aluspesu välja vahetada.

  • Aluspesu pole enam endise kujuga

Kui toestusega rinnahoidja on oma esialgse kuju kaotanud, tasuks uus osta. Rinnahoidja korvid peaksid täpselt rindade kujuga olema, mitte pitsitama liigselt ega olema liialt suured, et su rinnad ei suudaks neid täita. Nagu eelpool mainitud, ei toeta selline rinnahoidja rindu õigesti ja selle kandmisel pole mingit mõtet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles