Noor naine otsis internetist meest, kes aitaks tal ema rõõmuks rasestuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võib ju tunduda, et mehi hirmutab mõte sellest, et nad lähevad võõra naisega voodisse ja naine jääb rasedaks, aga tuleb välja, et see ei pruugi sugugi tõene olla.

29-aastane venelanna Elena Komleva postitas mõni aeg tagasi sotsiaalmeediasse kuulutuse, kus ta otsis meest, kes aitaks tal rasestuda. Põhjus, miks naine seda teha soovis, oli lihtne: tema ema soovib nimelt vanaemaks saada, kirjutab Elite Daily.

Komleva kirjutas sotsiaalvõrgustikus Vkontakt: «Mu ema soovib lapselapsi, et tal oleks kellelegi edasi anda beebirõivaid, mida ta on aastate jooksul kogunud. Kuid keegi pole avaldanud soovi minuga abiellumiseks. Kui oled noor, tugev ja terve, võta minuga ühendust. Mu ema valib sobivad kandidaadid ja kuulutab välja võitja. Ta teab, mida ma vajan.»

Üllataval kombel sai noor naine vahetult pärast kuulutuse avaldamist tuhandeid kirju meestelt, kes soovisid teda aidata. Komlevalt on küsitud, kas tema teguviis on ikka õige, kuid naine ütles, et tal pole põhjust häbi tunda. «Ma tahaksin leida abikaasa, aga kui ma leian vaid oma lapsele isa, siis see on ka OK. Vähemalt jääb mu ema süda siis rahule,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles