Kui paljud abielumehed on fantaseerinud oma ämmadest?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hiljuti viidi läbi küsitlus, millest selgus, et üks mees kuuest peab ämma oma naisest atraktiivsemaks. Küsitluses osales 1500 abielumeest.

Kuigi enamasti tunnistati, et ämm on naisest seksikam või ilusam, ütles umbes 25 protsenti küsitluses osalenud meestest, et nemad on oma ämmast fantaseerinud ja leidus neidki, kes olid veendunud, et ämm on ka neist huvitatud, kirjutab Elite Daily.

Umbes kaks kolmandikku meestest sõnas, et nemad oleksid õnnelikud, kui nende abikaasa vananeks samamoodi nagu ämm. Ligikaudu pooled küsitluses osalenud meestest ütlesid, et nende naise stiili mõjutab kindlasti naise ema.

Küsitluse tellinud ettevõtte esindaja sõnas, et kuigi vanemad naised ei tunne end alati seksika või atraktiivsena, näitas see küsitlus, et tegelikult peaksid vanemas eas naised oma keha üle väga uhked olema, kuna neid kahtlemata märgatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles