Milliste naistega tahaks mehed abielluda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui me võrdleme näiteks praegust aega 1950. aastatega, siis võib öelda, et tunnusjooned, mis iseloomustavad naisi, kellega mehed tahaksid abielluda, on kõvasti muutunud. Kuuskümmend aastat tagasi iseloomustas «ideaalseid» naisi näiteks see, et nad hoolitsesid laste eest, hoidsid kodu korras ja valmistasid mehele õigeks ajaks õhtusöögi. Naiste endi soovid ja eesmärgid asetusid tagaplaanile, kuna esmalt oli naine abikaasa ja pidi täitma vastavaid kohustusi. 

Praegusel ajal on asjad aga muutunud. Enam ei arvata, et abiellumiseks sobilik naine on kuulekas, allaheitlik ja laseb alati mehel kõike juhtida. Naised ja mehed on praegusel ajal võrdsemas positsioonis kui kunagi varem. YourTango uuris meestelt, millised märgid viitavad sellele, et naisest võiks saada hea abikaasa. Siin on meeste vastused.

Foto: SCANPIX

1. Naine armastab ausalt. Ka siis, kui naine ja mees on tülis ning teineteise peale pahased, armastab naine oma meest niivõrd palju, et hoolitseda selle eest, et mehel oleks hea.

2. Naisel on intellektuaalne uudishimu. Meestele meeldivad naised, kes esitavad neile justkui väljakutse, kuid samas täiendavad meest ja tema teadmisi maailmast.

3. Naine aktsepteerib kõike. See tähendab, et naine on rahul nii oma heade kui halbade külgedega.

4. Naine oskab süüa teha. Leidub mehi, kelle arvates on see väga seksikas, kui nad saavad koos oma kallimaga süüa valmistada ja seejärel maitsvaid roogi koos nautida.

5. Naine esitab mehele väljakutseid. Naine peaks mõjuma mehele nii, et mees tahab olla iseenda kõige parem versioon. 

6. Naisel peab olema hea huumorisoon. Üks hinnatumaid omadusi on meeste silmis see, kui naisel on hea huumorisoon ja ta suudab ka enda üle nalja heita.

7. Naine on südamlik. Naine, kes on südamlik ja näitab oma tundeid ning armastust välja, on ideaalne partner, kellega paljud mehed sooviks koos vanaduspõlve veeta.

8. Naisel on oma isiklik elu. Naisel peaks olema karjäär, sõbrad, hobid, unistused ja erinevad meelistegevused, millega ta oma vaba aega sisustab. See on asi, mida naised ise ka meeste juures hindavad.

9. Naine ei alanda meest avalikult. Üks asi on see, kui paaril tekib vahel vaidlusi, aga hoopis teine lugu on siis, kui naine teadlikult ja meelega alandab meest sõprade või perekonna ees. See on puhas õelus ega väljenda mingil moel armastust.

10. Naine lepib mehe vigadega. Paljud mehed peavad ideaalseks naiseks seda, kes aktsepteerib mehe minevikus tehtud vigu ja puudujääke. 

11. Naine on hooliv. Hoolimist näitavad pisiasjad, kuid need on sageli kõige kõnekamad ja omavad kõige sügavamat tähendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles