Viis põhjust, miks karvased mehed on head abikaasad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Praegusel ajal on meeste seas üsna levinud see, et nii nägu kui ka keha raseeritakse täiesti siledaks. Enam ei hinnata niivõrd seda, kui mehel on karvane rind ja korralik habe, pigem eelistatakse seda, et ka mehed hoolitsevad oma välimuse eest lausa piinliku täpsusega.

Tegelikult tasuks pöörata rohkem tähelepanu meestele, kes on oma kehakarvade üle uhked. YourTango pani kirja viis põhjust, miks karvastest meestest saavad head abikaasad.

  • Nad on maskuliinsed

Küsitlused on näidanud, et 54 protsenti naistest eelistavad karvaseid mehi raseeritud meestele. Ja kui üle poole naistest armastab karvaseid mehi, siis järelikult peab sel ju ka mingi põhjus olema.

Zach Galifianakis
Zach Galifianakis Foto: Zak Hussein/SIPA/Zak Hussein/SIPA
  • Nad on naljakad

Will Ferrell, Seth Rogen, Jonah Hill, Robin Williams, Zach Galifianakis – mis neid kõiki ühendab? Esiteks on nad väga naljakad ja teiseks on nad väga karvased.

  • Nad on targad

Kas arstid ja geeniused on sinu arvates seksikad? Suure tõenäosusega on neil meestel üsna karvased kehad. Teadlased on kindlaks teinud, et kehakarvade hulk on seotud inimese intelligentsusega.

  • Nad on enesekindlad

Küsitlused on näidanud, et 57 protsenti kahekümnendates meestest eelistab oma nägu ja keha raseerida. Kui soovid meest, kes ei läheks trendidega kaasa, eelista karvaseid kutte, kes on oma välimusega rahul ja selle üle uhked.

  • Nad tahavad head

Iga aasta novembris kogub hoogu Movembri-nimeline liikumine, mis tähendab, et mehed ei raseeri ennast. Movembri eesmärgiks on tõmmata tähelepanu eesnäärme- ja munandivähile. Kui mees on hea eesmärgi nimel nõus end mitte raseerima, siis on tegemist ju väga hea mehega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles