Viis üllatavat asja, mille pärast mehed seksi ajal muretsevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised pole ainukesed, kes voodis olles erinevate asjade pärast muret tunnevad. Tuleb välja, et ka mehed muretsevad seksi ajal näiteks rasestumisvastaste vahendite ja naisele orgasmi pakkumise pärast.

Glamour uuris meestelt, mille pärast nemad seksi ajal muretsevad. Siin on viis kõige populaarsemat vastust.

1. «Millal tasuks rääkida kaitsevahenditest?» Üks mees tunnistas, et tema tahaks end ja partnerit seksi ajal maksimaalselt kaitsta, seega ta teab hästi, et ühel hetkel tuleks rääkida kaitsevahenditest, küsimus on aga selles, millal oleks õige hetke seda teha. «Kui sellest liiga varakult juttu teha, võib naine solvuda. Kui ootad sellega liiga kaua, võid õige hetke rikkuda, eriti siis, kui sul pole kondoomi käepärast,» selgitas ta.

2. «Kas naisele meeldib mu keha?» «Pean ausalt tunnistama, et ma võiksin rohkem trenni teha. Seksi ajal hoian ma kõvasti pöialt, et naine keskenduks sellele, mis tunde seks temas tekitab, mitte sellele, kui suur mu kõht on,» sõnas üks mees.

3. «Kas ta sai just orgasmi?» Paljud mehed tunnistasid, et nad pole kunagi kindlad, kas naine on juba orgasmi saanud või mitte. «Ma pelgan, et langetan vale otsuse ja liigun edasi enne, kui naine on lõppu jõudnud,» ütles üks mees.

4. «Kas ma olen piisavalt suur?» Leidus ka neid mehi, kes ütlesid, et peaaegu iga vahekorra ajal tunnevad nad muret, kas nende meheau on võrreldes naise eelmiste partneritega ikka piisavalt suur. «Kas ta eelmine partner oli suurem? Kas ma tekitan temas hea tunde? Kui me saame hoo sisse, siis ma enam ei muretse sellepärast, kuid ma ei saa öelda, et pole mõelnud sellele, kas naine võrdleb mind teistega või mitte,» selgitas mees.

5. «Kas ta saab aru, kui palju ma higistan?» Mehed muretsevad ka sellepärast, kuidas naised suhtuvad higistesse kehadesse. «Ma loodan, et mõni naine peab higist keha seksikaks, kuna ma muutun seksi ajal üsna higiseks. Kui ma tunnen, et mu keha ja pea hakkavad higistama, siis ma loodan endamisi, et higi naise kehale ei tilguks. Ma tahan teda ju erutada, mitte eemale peletada,» kurtis üks mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles