Kevadine armuhoroskoop 2015: Vähk

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Päikesepaiste teeb rõõmsaks ja soojendab südant. Õhus ongi juba tunda kevadet ja … armastust. Tarot.com annab teada, mida tähed selleks kevadeks armastajatele lubavad.

VÄHK

22. juuni - 23. juuli

Võimalusi romantikaks on sel varakevadel palju. Kui oled vallaline, siis tasub seda ära kasutada, sest kuni 11. aprillini on soodne aeg leida oma hingesugulane. Võimalik, et oledki juba leidnud oma kõrvale inimese, kellega tahaksid kokku jääda.

Kui oled juba suhtes, siis toob kevade algus teie suhtesse värskust ja teeb teid lähedasemaks. Püüeldes oma unistuste poole tunned, et kallim toetab sind kogu hingega. Ta on alati sinu kõrval ja julgustab sind oma soove täitma. 

11. aprilli ja 7. mai vahel võid leida, et armastus on sinu jaoks väga isiklik tunne. Tekib tugev soov argielust ja linnakärast eemale hoida, et saaks kallimaga kahekesi olla. Võimalusel võiksite minna reisile või hoiduda rohkem omaette.

Kõige atraktiivsemana tunned end tänu Veenusele sel kevadel 7. maist 5. juunini. Armastuse ja ilu planeet teeb sind enesekindlaks ja külgetõmbavaks, mistõttu tasub siis rohkem väljas käia neil, kes on veel vallalised. Eriti hea võimalus kaaslase leidmiseks on 16. mail tänu Veenuse ja Neptuni täiuslikule koostööle. Südameasjades usalda oma vankumatut sisetunnet. Nii ei pea sa pettuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles