Kevadine armuhoroskoop 2015: Neitsi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Päikesepaiste teeb rõõmsaks ja soojendab südant. Õhus ongi juba tunda kevadet ja … armastust. Tarot.com annab teada, mida tähed selleks kevadeks armastajatele lubavad.

NEITSI

24. august - 23. september

Võimalik, et varakevadel käisite kallimaga romantilisel reisil, kus nautisite nii imelist asukohta kui teineteist. Loodetavasti oli see reis meeldejääv.

Isegi kui sa reisile sel kevadel ei saa, avastate kallimaga, et kevad pakub küllaga romantikat - eriti koos väljas käies. Võid tunda, et olete vaimsel tasandil ühel lainel, ja kui te olete teineteist alles hiljuti leidnud, siis tekib tahtmine suhet kuidagi kindlustada.

Probleeme võib aga tekitada idee ühisest rahakotist. Kui sul on arenemas tõsine suhe kellegagi, kellega sa veel koos ei ela, siis katsu viivitada kuni aprilli lõpuni. Praegu võib raha tekitada suhtes mõttetuid pingeid. Võib juhtuda, et teil tekib suur tüli sissetuleku pärast, mis mõjutab teie mõlema elu. 

16. mai on selgelt romantika päev. Su partner on siis eriti toetav ja aitab sul unistused ellu viia. Võib juhtuda, et sel ööl saad mingil seltskonnaüritusel palju tantsida. Kui su kõrval on uus partner, väldi 21. mail temaga võimuvõitlusesse sattumist. Ka pole see kõige parem aeg, mil uut kallimat sõpradele või lastele tutvustada. Oota veidi paremat aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles