Kevadine armuhoroskoop 2015: Kaljukits

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Päikesepaiste teeb rõõmsaks ja soojendab südant. Õhus ongi juba tunda kevadet ja … armastust. Tarot.com annab teada, mida tähed selleks kevadeks armastajatele lubavad.

KALJUKITS

22. detsember - 20. jaanuar

Sel kevadel on sul väga tormiline armuelu ja sa ei taha sellest minutitki raisku lasta! Kui oled vallaline, on väga võimalik, et kohtad kedagi erilist. Tõenäoliselt vestlesid juba märtsi lõpus kellegagi, kes jättis sulle kustumatu mulje. Kui tunned, et tahaksid temaga edasi suhelda, siis ära pelga. Sa ei pea seda kahetsema!

Aprilli algusest kuni 11. maini täidab Mars su elu seksi ja naudingutega. Midagi sellist võib juhtuda vaid korra kahe aasta jooksul ja kui see on käes, oskad lõbu ja romantikat hinnata. Selles pole kahtlustki, et tänavu kevadel on Kaljukitse libiido tipus ning võimalusi naudingu saamiseks ja pakkumiseks on küllaga.

Kui oled suhtes, on sul samuti vedanud. 7. mail ja 5. juunil toob Veenus harmooniat ka püsisuhtesse. Võib juhtuda, et kihlud, kolid kallimaga kokku või isegi abiellud nende päevade mõjus. 

Teie armastuse jõud pannakse proovile 21. mail ja siis uuesti 25. mail. Aga ära muretse, kui kannatad need hoobid ära, peate kenasti vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles