Kevadine armuhoroskoop 2015: Kalad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Päikesepaiste teeb rõõmsaks ja soojendab südant. Õhus ongi juba tunda kevadet ja … armastust. Tarot.com annab teada, mida tähed selleks kevadeks armastajatele lubavad.

KALAD

20. veebruar - 20. märts

Kaladel sel kevadel armuvõimalustest juba puudust ei tule! 

Kui oled püsisuhtes ja jagad majanduslikke kohustusi oma kallimaga, võib juhtuda, et peate kevade alguses rahamuredega rinda pistma. Õnneks ei paina majanduslikud raskuseid teid kogu kevade vältel. Kodune õhkkond paraneb oluliselt 11. aprilli ja 7. mai vahel. Naudite elukaaslasega teineteise seltsis koduse elu kõiki mugavusi. 

Kui oled vallaline ja otsid armastust, on sul samuti õnne! 7. maist 5. juunini pakub Veenus sulle võimalusi leida tõelist armastust. Sinu teele võib sattuda keegi väga eriline inimene. Eriti pööraseks võib osutuda 16. mai, mil võid kogeda tõelist muinasjuturomantikat. 

Ettevaatlik tasub olla 21. mail, mil hoia oma kallim või potentsiaalne kallim sõpradest eemal. Sel ajal ei sobi nad omavahel kokku. 

Kui oled juunis ikka vallaline, võid tunda külgetõmmet ühe oma töökaaslase vastu. Arenguid selles vallas võid oodata 6. juunil. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles