Naine karistas abikaasat petmise eest eluaegse seksikeeluga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Petmisest võib üle saada mitmel moel: proovitakse teraapiat, lahutatakse, võetakse aeg maha, et natuke järele mõelda. Kuigi ilmselt ükski terapeut ei soovitaks petvat abikaasat «karistada», käituvad mõned naised selles osas oma äranägemise järgi.

Haley Mulholland otsustas oma meest karistada eluaegse seksikeeluga, kuna mees tegi telesaates «The Jeremy Kyle Show» valedetektori testi, kus küsiti mehe abieluväliste tegemiste kohta ja mehe vastustest selgus, et mees on oma naist petnud, kirjutab YourTango.

Selle tulemusel otsustas Haley Mulholland, kes on kaheksa lapse ema, et ta ei soovi enam oma abikaasa Keviga intiimses suhtes olla. «Me ei lahuta, aga me pole ka koos. Me ei suudle, ei seksi ega tee midagi sellist, kuigi Kev on üritanud,» sõnas Mulholland ühes intervjuus.

«Kes on korra petnud, petab veel,» on naine veendunud ja hoiab seetõttu mehel nüüd eriti hoolikalt silma peal. «Ma jälgin tema telefoni ja Facebooki. Ta vannub, et on minule truu, aga ma ei saa teda enam usaldada. Viimase paari kuu jooksul on minust saanud üsna osav detektiiv,» ütles ta.

Naine pole oma jälgimistegevuse käigus küll tuvastanud ühtegi tõendit selle kohta, et mees petaks teda ikka veel. Mees on üritanud naise silmis oma mainet parandada ja suhet intiimsemaks muuta, kuid tema katsed pole veel vilja kandnud. «Ühel õhtul hakkas ta mu reit silitama. Ma andsin talle selle peale laksu käe pihta. Minu keha pole enam tema jaoks,» lausus Mulholland resoluutselt.

Kuigi lahutus võib olla kulukas ja kui peres on palju lapsi, on majanduslikus mõttes parem, kui vanemad elavad koos, ent selline asjade korraldus tekitab siiski küsimuse, mida see mees tunneb? Kui naine on talle peale pannud eluaegse seksikeelu, kas mees suudab sellise otsusega rahul olla?

Tuleb välja, et suudab küll. «Ma elan endiselt meie ühises kodus, seega meie vahel on veel mingil määral armastust säilinud. Ma ei seksi kellegi teisega, kuna ma tahan näidata talle, et ma võtan meie suhet tõsiselt,» sõnas Kev. «See, et ta mul silma peal hoiab, näitab, et ta hoolib minust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles