Prantslannade stiilisaladus, mida teised ei tea

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikaprodutsent ja endine modell Caroline de Maigret on üks neist prantslannadest, keda peetakse ääretult stiilseks.
Muusikaprodutsent ja endine modell Caroline de Maigret on üks neist prantslannadest, keda peetakse ääretult stiilseks. Foto: BFA/Julien Boudet/BFAnyc/Sipa USA

Miks jätavad prantsuse naise niivõrd laheda ja stiilse mulje? Tundub, nagu nad teaksid stiilivaldkonnas mingit head saladust, mida teistega ei jagata.

Glamour.com uuris prantslannast moedisainerilt Isabel Marantilt, mis on prantsuse naiste stiilisaladus. «Kui mul palutakse võrrelda prantslannade ja ameeriklannade stiili, siis peamine erinevus on see, et prantsuse naised jätavad teistele mulje, nagu nad ei hooliks üldse oma stiilist, kuigi tegelikult on see nende jaoks ääretult oluline. Tähtis on suhtumine,» selgitas Marant.

Isabel Marant
Isabel Marant Foto: BFA/Joe Schildhorn /BFAnyc/Sipa USA

Maranti sõnul on maailm arenenud nii, et moeteadlikumad naised riietuvad n-ö globaalsemalt ehk nad jätavad mulje, et nende riietusstiil pole sugugi seotud linnaga, kus nad elavad.

Veel üks tuntud prantslanna, modell ja stiiliikoon Ines de la Fressange, on öelnud, et alati tuleb inimesi üllatada. «Kui eeldatakse, et sa kannad kontsakingi, kanna madalaid jalanõusid. Kui eeldatakse, et kannad madalaid jalanõusid, kanna kontsakingi,» soovitas ta.

Ines de la Fressange
Ines de la Fressange Foto: Erakogu.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles