Viis põhjust, miks orgasmi teesklemine on halb mõte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sina teeskled või mitte? See on jututeema, mis võib olla aktuaalne nii magamistoas kui ka mujal. Kahjuks leidub üsna palju neid, kes teesklevad orgasmi saamist väga sageli.

Teesklemisel võib olla mitmeid põhjuseid: partnerile heameele tegemine; iseenda veenmine, et seks tekitab hea tunde; vahekorra kiirendamine, kuna tahaks juba mõne muu asjaga tegeleda. Sulle endale võib tunduda, et sa teeskled nii hästi, et võiksid selle eest lausa auhinna saada, kuid tegelikult ei pruugi see üldse nii olla, kirjutab YourTango.

Tegelikult sa ei pea üldse üritama voodis veenvalt esineda, sest kui partner sind vähegi tunneb, siis ta saab aru, millal sa oled aus ja millal mitte. Järgnevalt on toodud viis põhjust elust enesest, miks ei tasuks orgasmi saamist teeselda.

1. Kui jääd vahele, on sinu ja partneri suhe väga ebamugav

«Minu jaoks oli ühe suhte ajal täiesti normaalne see, et ma ei saa mehega voodis olles orgasmi. Aga ühel õhtul oli mul temast kahju ja ma oigasin nii, nagu see oleks mu elu parem seks. Pärast küsis ta minult, kas ma jõudsin lõpuni ja ma vastasin jaatavalt. Ta keeras mulle selja ja ütles, et ma valetan, sest ta nägi mu näitemängu läbi. Me kohtusime pärast seda vaid korra ja seksisime... ma ei saanud orgasmi ja ma ei teeselnud,» jagas üks noor naine oma lugu.

2. Kujuta ette, mis tunde see tekitab, kui sina oled see, kellele valetatakse

Aaron ütles, et üsna vastik on olla see, kellele valetatakse nii intiimse asja kohta. «Mulle ei meeldi valetamine, eriti siis, kui see on eriti läbinähtav. Ütlesin ühele voodikaaslasele, et sain tema teesklemisest aru, kuid tema eitas kõike ja me läksime inetult tülli. See oli hale. Ma olen piisavalt kogenud ja tean, kuidas naise tupp toimib. Ausus on tunduvalt seksikam,» rääkis mees.

3. Natukene võib tegelikult teeselda

Sandra sõnul ei meeldi talle see, kui orgasmi teeseldakse, kuid natukene võib ju asjale kaasa aidata. «Ühel korral aitasin oma partnerit nii, et hakkasin natuke hääli tegema. See mõjus talle erutavalt. Ta polnud pärast pahane, kui ma talle seda tunnistasin. Ta hoopis tänas mind ja aitas mul seejärel orgasmi saada. Teesklemine tähendab seda, et inimesed pole ausad ja neil pole hea voodielu.»

4. Juhuseksi ajal on teesklemine lubatud?

Leidub neid, kes on veendunud, et pikaajalise partneriga voodis olles pole mõtet teeselda, kuid üheöösuhete ajal on teesklemine lubatud. «Ma olen teeselnud vaid siis, kui olen voodis olnud mehega, kellega ma ei kavatse pärast enam kohtuda. Pealegi olen täheldanud, et need mehed ei hooli sellest niikuinii,» ütles üks naine.

5. Inimesed muretsevad sageli rohkem partneri naudingu kui enda oma pärast, seega valetamine ei vii kumbagi edasi

Natalie, kes on viimased paar aastat olnud tõsises suhtes, ei mõista, miks peaks keegi üldse teesklema. «Minu kogemuste põhjal võib öelda, et inimesed hoolivad rohkem partneri kui enda naudingu pärast, seega milleks valetada? Ma pole seda kunagi mõistnud ja mind ajab vihale see, et selline asi on üldse välja mõeldud. Mul pole kunagi tekkinud kiusatust seda teha ja see mõte tekitab minus ebamugavust. Kui sa ei saa orgasmi, ütle seda mehele. Sellest pole ju midagi katki. Naistel ongi raskem orgasmi saada,» lausus Natalie. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles