Viis asja, mida mees tahaks, et naine teaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

On palju asju, mida naised võiksid meeste arvates nende kohta teada, kuid mehed ise ei ütle neid asju välja. Kas asi on selles, et mees lihtsalt varjab teatud asju naise eest või pole te lihtsalt omavahel pikka aega tõsiselt vestelnud? 

Vastus sellele küsimusele on iga paari puhul erinev, kuid mõned asjad on n-ö universaalsed, mida mehed tahaks, et naised nende kohta teaksid, kirjutab suhteportaal YourTango.

1. Mees armastab naist

Naine moodustab kogu mehe maailma, kuigi naine ise ei pruugi sellest teadlik olla. Mehel pole lihtne oma tundeid sõnadesse panna, kuid ta väljendab neid muul moel. Kuigi naine eelistaks võib-olla paari lahket sõna või kallistust, väljendab mees oma armastust sellega, kui toob naisele poest tema lemmikšokolaadi või niidab aias muru ära.

2. Mehele teeb haiget see, kui naine kritiseerib teda sõprade ees

Mehe arvates ei ole see naljakas, kui naine räägib sõpradele, kuidas mees ei leia oma asju üles, kuidas ta ei kuula, mida naine talle räägib või et talle meeldib pigem üksi olla. Mehe jaoks tekitavad sellised olukorrad piinlikkust. Ajapikku vähendavad sellised asjad mehe usaldust naise suhtes.

3. Mees tahab olla nr 1

Kuigi mehele meeldib see, et naine pühendab lastele aega, tunneb ta vahel end kõrvalejäetuna. Ta tahab vahel harva tunda, et tema on lastest olulisem. Ta tahab, et naine tegeleks mõnikordki kõigepealt tema vajadustega ja alles siis laste omadega. Mees ja naine kasvatavad lapsi koos, aga mees ei taha naise tähelepanu eest lastega võistelda. Ta tahab, et naine pööraks ise talle tähelepanu ja tunneks tema vastu huvi. Lastele on see kasuks, kui nad näevad, et vanemad seavad oma suhte esikohale.

4. Mehe enesehinnang on otseselt seotud tema võimega naisele parimat elu pakkuda

Kui mees on hetkel näiteks töötu ja see muudab suhte pingeliseks, siis ei pea põhjust kaugelt otsima. Naine peaks mõistma, et mehe jaoks on selline olukord väga ebameeldiv, kui ta ei saa naisele parimat pakkuda. Ta tunneb, et ta on läbikukkunud. Asja muudab veelgi hullemaks see, kui naine muretseb pidevalt pere majandusliku olukorra pärast. Mehele pakub see suurt rahuldust, kui ta saab oma pere eest hoolitseda. 

5. Mees tahab, et naine hindaks teda

Mees tahab teada, et naine hindab tema pingutusi. Ta tahab, et naine hindaks teda kui inimest. Kui naine viriseb kõigi nende asjade üle, mida mees tema arvates teeb valesti, siis ei saa mees mingi valemiga end veenda, et naine hindab teda kõrgelt. Iga negatiivse kommentaari korral võiks mõelda välja vähemalt viis positiivset asja, mis naisele mehe juures meeldivad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles