Meigikunstnik Nele Pandise ilusoovitused suveks

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meigikunstnik Nele jagab meiega kolme jumestustõde, mida võiks suve saabudes meeles pidada. 

Küsimusele, millised on kevadsuvised meigitrendid, vastab Nele, et kevadsuvine hooaeg soosib läbikumavat ja kohati isegi läikivat jumestuspõhja ning õrna sirelitooni laugudel. 

Millise tootega peaks aga oma suvist meigiarsenali täiendama? Nele arvab, et suvel võiks kotis kindlasti olla üks korralik kerge SPF-kaitsega jumestuskreem: «Näiteks mõni CC- või BB-kreem. Huultel soovitan kasutada niisutavat ning samuti tugeva SPF-kaitsega huulepulka.» 

«Et saaksid suvel muretult särada, kasuta highlight primer‘it nii jumestuskreemi all kui ka peal. Nii saavutad ilusa kumava põhja,» kinnitab Nele. 

Nele Pandis testib uusimaid ilutooteid Cosmopolitani Iluauhindade võistluse raames, mida Eesti suurim noorte naiste ajakiri korraldab juba seitsmendat korda. Lisaks Nelele kuuluvad žüriisse Cosmopolitani peatoimetaja Kelly Kipper, Cosmopolitani ilutoimetaja ja jumestuskunstnik Lana Vallo, laulja Triin Niitoja, muusik ja näitleja Kristel Aaslaid, modell Alexandra Tikerpuu, motoringrajasõitja Anastassia Kovalenko, juuksur Janar Pungar, kosmeetik Inga Kiržanovskaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles