Suurimad vead, mida mehed suudlemisel teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tähistame sünnipäeva! Postimehe naisteportaal sai kümneaastaseks ning sel puhul otsisime välja lood, mis on läbi aegade enim meie lugejaid kõnetanud. See artikkel ilmus esimest korda 19. mai 2015.

YourTango pani kirja viis viga, mida mehed kipuvad suudlemisel tegema ja mis naistele sugugi ei meeldi. Loe ja jäta meelde, et sa järgmine kord kallimale pettumust ei valmistaks.

  • Rääkimine suudlemise ajal

Kujuta ette, et oled kallimaga diivanil ja ta hakkab sulle mesijuttu kõrva sosistama. Mõtled endamisi, et see on ju päris mõnus. Ta hakkab sind suudlema, kuid ei lõpeta rääkimist. Iga kord, kui ta oma huuled sinu omadelt tõstab, uurib ta: «Kas sulle meeldib see?» Ta kingib sulle veel ühe suudluse ja küsib seda uuesti. Head mehed, selline asi on tõeline kiretapja. Ole parem vait ja lihtsalt suudle naist.

  • Suudlemine nii, nagu sooviksid partneri suu nahka pista

Mis on hullem sellest, kui mees suudlemise ajal räägib? See, kui ta üritab su suud nahka pista! Ta ahnitseb oma huulte ja keelega su huuli, keelt, nina... ja lõuga? Selline asi mõjub hirmutavalt ja on väga ebaseksikas.

  • Ilastamine

Paljudele naistele meeldivad koerad, kuid nad ei lase koertel oma nägu ilastada. Miks peaks naine siis laskma mehel seda teha? Suudeldes on raske ila vältida, kuid seda on võimalik vahepeal alla neelata, et partneri nägu ei tilguks pärast sinu ilast.

  • Lipsimine

Leidub neid, kellele meeldib partneri huuli kergelt näksata ja see võib tõeliselt erutav olla. Sama toime võib olla ka huulte limpsamisel, kui seda õigesti teha. Aga kui lipsid partneri huuli samamoodi nagu jäätist või pulgakommi, siis ära arva, et see mõjub talle erutavalt.

  • Tuimad huuled

Üliaktiivne keel pole erutav ja tuimad huuled pole samuti erutavad. Kui mees naist suudleb, tahab naine tunda kirge. Naine tahab tunda, et mees peab teda atraktiivseks ja erutavaks. Tuimade huulte suudlemine tekitab tunde, et mees pole naisest eriti huvitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles