Kevadsuvine meigitrend - valge lainer

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell Shena Moulton enne Nanette Lepore Spring 2015 kollektsiooni esitlust.
Modell Shena Moulton enne Nanette Lepore Spring 2015 kollektsiooni esitlust. Foto: Diane Bondareff/AP

Valge lainerijoon pole sel suvel just kõige popim trend, kuid see on üks neist, mis hakkab kiirelt pead tõstma. Valget silmalainerit võis kohata mitmes kevadsuvises moe-show’s ja erandiks polnud ka Nanette Lepore, kes lasi modellide silmile maalida pikad valged lainerijooned.

Valget silmalainerit võib kasutada vabalt ka lihtsalt musta laineri asemel, õpetab Our Vanity. Sellega saab teha kauni kassisilmameigi või tõmmata lainerijooni nii üla- kui alalaule nagu ülaloleval pildil. Enim klapib valge lainerijoon beeži ja pruuni lauvärviga.

Kui väga silmatorkav meik pole sinu maitsele, võid seda lisada ka ainult silmade sisenurkadesse. Lisaks saab valget silmalainerit kasutada musta laineriga paaris, et musta lainerijoont rohkem esile tuua. 

Kui tahad rohkem graafilist lainerijoont, vali geel-lainer, aga kui kardad eksida ja ei taha väga paksu meigikihti, eelista kreemjat pärlmuttertooni pliiatsit. 

Valge laineri kasutamisel peab arvestama üht olulist nüanssi - et meik jääks ilus, peavad ripsmed olema küllaltki pikad ja tihedad. Hästi sobib see ripsmepikendustega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles