Juuksetoon, mis tõukab trendika ombré troonilt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe Kardashian.
Khloe Kardashian. Foto: XPOSURE

Tänu Londonis tegutsevale juuksurile Jack Howardile on ilumaailmas populaarsust kogumas uus juuksetoon: ecaille, mida on nimetatud ka tortoiseshell ehk kilpkonnakilbitooniks. Howardi sõnul pani ta uuele trendile alguse täiesti juhuslikult.

«Me liigume ombré juurest üha kaugemale ja nüüd on moes rikkalikum brünett juuksetoon,» selgitas Howard. Paljude iluekspertide arvates on ombré-stiil juba ammu igavaks muutunud ja uued suunad on igati teretulnud, kirjutab Refinery29.

«Mõelge kilpkonnakilbile ja värvidele, mida sealt võib leida: kuldset blondi, pähklikarva, mahagoni, šokolaadipruuni, meekarva ja palju muid sooje toone,» selgitas Howard. Howard rõhutas, et see juuksetoon on mitmedimensiooniline ja erinevad salgud justkui maalitakse juustele.

Ecaille-tooni suurimad austajad on tippmodell Gisele Bündchen, reality-staar Khloe Kardashian ja näitlejanna Jessica Alba. Howard ütles, et ecaille jätab palju luksuslikuma ja soojema mulje kui ombré.

Gisele Bündchen (foto: Sipa)
Gisele Bündchen (foto: Sipa) Foto: Anthony Behar/Anthony Behar/Sipa USA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles