Nõuandeid, kuidas tõlgendada mehe kehakeelt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meeste puhul on tavaliselt nii, et sõnadel on suurem kaal kui tegudel. Mehe füüsiliste žestide ja eneseväljenduse mõistmine võib olla sama oluline kui see, mida ta sulle ütleb. 

GalTime.com pani kirja mõned nipid, kuidas mehe kehakeelt tõlgendada.

1. Mees vaatab pidevalt oma telefoni või kiikab üle sinu õla

Võimalik tähendus: ilmselt pole ta sinust niivõrd huvitatud, kui sa loodad. Kui tema tähelepanu on hajutatud, siis see viitab huvi puudumisele. Seega isegi, kui mees ütleb, et talle pakub huvi see, kuidas su päev möödus, võid kindel olla, et talle pakub rohkem huvi mõni uus e-kiri või sõnum Facebookis. 

2. Mehe käed on puusadel või rinnal risti

Võimalik tähendus: mõlemad poosid viitavad põlglikule hoiakule. See võib näiteks tähendada, et ta ei nõustu sinu väidetega, kuigi verbaalselt on ta väljendanud nõusolekut. Küsi temalt, kuidas ta end tunneb ja julgusta teda oma tundeid jagama.

3. Mees pilgutab silmi või punastab

Võimalik tähendus: pilgutamine on kindel märk, et sa meeldid talle, kuigi ta ei pruugi seda tunnistada. Ka punastamine võib viidata soojadele tunnetele sinu vastu, kuid samas võib punastamine varjata piinlikkust sellepärast, et sa meeldid talle ikka väga palju.

4. Mees istub või on kehahoiakult kuidagi kössis

Võimalik tähendus: kui ta on kössis või lontisolekuga, siis võib põhjuseks olla see, et tal oli raske tööpäev või ta tülitses mõne kolleegiga. Mehed ei soostu sageli oma tundeid jagama, kuna nad pelgavad, et see võib näidata neid nõrgana. Küsi temalt, kuidas ta päev möödus, sest äkki on tal just vaja kellegagi rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles