Suvine iluhoroskoop: Jäär

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Astroloog Susan Miller jagab PopSugaris nõuandeid suveks. Peamiselt on fookuses ilu ja välimus, kuid Miller ei jäta tähelepanuta ka päikesemärkide armuelu. Esimesena võtame ette Jäära.

Jääral on sel suvel kõige suurem lootus armastust leida. Jupiteri seis on soodne, et sa leiaksid endale õige kaaslase. Mida soojemaks ilmad muutuvad, seda lõbusamaks muutub sinu elu. Peaksid rohkem sõprade-tuttavatega väljas käima ja ole erinevate inimtüüpide suhtes avatud. Jupiter toetab avatust, aktsepteerimist, headust ja lahkust ning soovib, et ka sinus oleks neid omadusi. 

Jäära sünnikiviks peetakse teemanti ja võib väita, et sel suvel võid sa saada just sellise kauni kingituse omanikuks. Kui sa oled juba kihlatud või abielus, siis võib juhtuda, et otsustate sel suvel lapse saada. 

Jäära jaoks on olulised pea ja juuksed ning imekaunid kiharad on just need, mis muudavad sind eriti enesekindlaks. Selle suve hakul palu juuksuril oma soengut värskendada. Soengumuutmisel võiks silmas pidada nende rõivaste lõikeid ja siluette, mille oled omale suveks, aga ka sügiseks soetanud. Kui eelistad laiema lõikega rõivaid, võiksid juuksed olla lühemad ja rohkem peadligi. Küsi juuksurilt ka seda, kuidas hoida oma juukseid kaunite ja läikivatena. Soengule saab vürtsi lisada kaunite aksessuaaride abil. Ka juuksepikendusi võiks kaaluda.

Veenuse tagasimineku ajal (25. juulist kuni 6. septembrini) kaitse rannas olles oma juuksevärvi mütsi või päikesevarju abil. Päike võib juuksevärvi oluliselt muuta ja kindlasti mitte selliseks, nagu sulle meeldiks. Nahka kaitse kindlasti päikesekaitsekreemiga.

Vaata üle ka uuenenud šampoonid ja palsamid. Praegusel ajal lisatakse juuksehooldustoodetele ka näiteks kuumakaitset pakkuvaid aineid. Sageli on abi ka kuivšampoonist. Jäärad on üsna seiklushimulised ja julgevad uusi asju proovida, kui on nende kohta häid ülevaateid lugenud. Jäära-naine viitsib asju lähemalt uurida ja tänu sellele on tal alati ka ilusad juuksed.

Ühele tootele võiks Jäär sel suvel eriti palju tähelepanu pöörata: kehakoorijale. Kuna tähed näitavad, et sa võid sel suvel kohata õiget partnerit, tasuks investeerida kehakoorijasse, mis paneks su ihu hästi lõhnama ja muudaks naha pehmeks ning säravamaks. 

Ärme unusta ka meiki! Jäära juhib Marss ja seetõttu on Jäära näol tegemist üsna võistlushimulise inimesega, kes julgeb massist erineda. Sinu värviks on punane, seega kui oled vallaline ja lähed õhtul välja, avaldad sa teistele punast kandes kindlasti muljet. Kui punased riided pole päris see, mida sa tahaksid kanda, värvi näiteks huuled tulipunaseks. Punased huuled on sensuaalsed, kuumad ega jää austajatele kindlasti märkamata. 

Kui jututeemaks on ilu ja mood, siis üldiselt ei meeldi Jäärale see, kui talle öeldakse, milliseid värve kanda ja milliseid mitte. Ometi võiks Jäärale hästi sobida see, kui ta saaks mõne stilistiga originaalseid ja temalikke kostüüme kokku panna. Jäärale sobivad kõige paremini erinevad punased toonid, kaasa arvatud korallroosa, helepunane ja beebiroosa.

Lõhnu valides meeldib Jäärale endast parim mulje jätta. Tsitruselised, võib-olla sekka veidike lillelõhna, sobiksid Jäärale kõige paremini. Jäärale sobivad kõige paremini okastega lilled, seega roosid on suured lemmikud. Proovida võiks ka tugeva lõhnaga jasmiini. Tsitruselistest sobivad Jäärale kõige paremini sidrun ja greip. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles