Mida teha, kui kallim ei luba postitada teie ühiseid pilte sotsiaalmeediasse?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

«Läksin kallimaga tülli, kuna panin temast ühe foto Instagrami ja talle see ei meeldinud. Ma ei mõista, miks ta ei luba endast fotosid postitada. Ta ei taha sotsiaalmeediasse lisada ka meie ühiseid fotosid, mis tekitab minus tunde, et ma pole tema jaoks eriline,» kurdab noor naine.

Tema murele vastab Briti naisteportaali Female First suhtenõustaja.

«Mõned inimesed valivad hoolikalt, mida nad sotsiaalmeediasse üles panevad – see ei pruugi kohe näidata seda, mida ta sinu vastu tunneb või kuidas teie suhtesse suhtub. Tegemist on isikliku eelistusega. Kui ta suhtub ka Facebooki samamoodi, siis võib-olla ongi tema puhul tegemist privaatse inimesega, kes ei taha kõike jagada.

Mõni ei soovi üldse sotsiaalmeediaga tegemist teha või tahab eelnevalt näha fotosid, kus ta ise peal on ja mille keegi soovib üles laadida.

Praegusel ajal tunnevad paljud survet, et suhe peab olema avalik, aga see ei pea üldse nii olema. Kui te olete muidu koos õnnelikud, siis see ongi ainuke asi, mis on tähtis – sa ei pea kellelegi fotodega tõestama, et te olete koos õnnelikud. Fotode lisamine ei muuda teie suhet mingil moel paremaks.

Kui mees on tõesti fotode üleslaadimise vastu, siis peaksid teda kuulama, vastasel juhul võib see teie vahel üha suuremaid probleeme tekitada. Kui tahad, et sul oleks rohkem pilte temast või teist kahest, siis sa ei pea neid ju teistega jagama. Mälestused on sinu enda omad ja see, kas sa näitad neid teistele või mitte, ei mõjuta teie suhet.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles