Nippe, kuidas kehakeelega meest võrgutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud inimesed endiselt alahindavad kehakeele mõju inimeste arvamuse kujundamisele. Vahel võib see flirtimisel olla palju olulisem kui sõnad. 

Paljud uuringud on tõestanud kehakeele tähtsust inimestevahelises suhetes. Näiteks Princetoni ülikoolis läbiviidud uuringu järgi peegeldavad inimese näoilmed palju rohkem nende tõeliseid tundeid kui nende sõnad, kirjutab YourTango. Järgnevad kehakeelega seotud soovitused aitavad sinust mehele jätta head muljet:

1) Vaata enne naeratamist talle otsa

Enne oma ilusa naeratuse paljastamist tasub mehele mõni sekund enne otsa vaadata − siis saab ta aru, et oled temast huvitatud ja see naeratus on mõeldud talle.

2) Ära kaota silmsidet

Silmad on hinge peegel ja selle pärast on oluline vestluse ajal oma kaaslasele võimalikult palju silma vaadata, kui tahad talle meeldida. Selle soodustamiseks tasub näiteks mõelda, et sinu silmad on justkui liimitud tema silmade külge ning kui pead eemale vaatama, siis tee seda võimalikult aeglaselt, et silmside kestaks võimalikult kaua.

3) Lõpeta nihelemine

Vestluse ajal pidevalt liigutamine jätab sinust äreva mulje ning teine inimene tunnetab ebakindlust ja arvab, et tahad lahkuda tema seltskonnast.

4) Teeskle, et oled tundnud teda terve elu

Kõige mugavamalt tunneme ennast inimeste seltsis, keda tunneme juba pikka aega. Seega tasub mõelda, et oled teda tundnud terve elu ning üritada jääda võimalikult iseendaks.

5) Jälgi oma rühti

Terve sinu kehahoiak peegeldab sinu olemust. Seega tasub jälgida oma rühti ning selg sirge hoida, sest nii tundud kõige enesekindlamana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles