Meestele: kuidas saada aru, et naine on liiga armukade?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Enamik probleeme suhetes on lahendatavad, aga liigse armukadedusega on sageli raske toime tulla. Tihti on see selle pärast, et armukade inimene ei ole suuteline ennast muutma või ei saa aru, mida ta valesti teeb. 

Ainus võimalus liigse armukadedusega võitlemiseks on see, kui selle tekitaja enesekindlus kasvab. AskMen toob välja üheksa märki, et naine on suhtes liiga armukade:

1) Enamik tülisid suhtes on tekkinud tema armukadedusest

Loomulik on vahetevahel suhtes tülitseda. Kuid probleemiks muutub see siis, kui iga konflikt tekib naise liigse armukadeduse pärast. Ükskõik kas ta on armukade teise naise, sõbra või mingi muu asja peale su elus − kui on ka teie erimeelsuste põhiliseks põhjuseks, siis suhe ei ole tervislik.

2) Ta ei taha kuulda su häid uudiseid

Armukadedus suhtes ei tähenda alati seda, et asjasse on seotud vastassugu. Naiste puhul on ka see tavaline, et naine tunneb kadedust mingil teisel tasandil, näiteks karjääri pärast. Ta võib olla kade, sest sul on head sõbrad või töökoht. Isegi kui naine meest armastab, võivad sellised tunded mõjuda suhtele laastavalt.

3) Ta küsib provotseerivaid küsimusi

Enamik küsimusi, mida naised küsivad, tulevad siirast uudishimust. Kuid teatud küsimused võivad olla ka provotseerivad, näiteks «Mis sa arvad, kas see naine on minust ilusam?». Kui naine tahab oma küsimustega lihtsalt tüli tekitada, võib see olla märk liigsest armukadedusest.

4) Ta on alati väga ebakindel teie suhte osas

Palju armukadedust võib põhjustada asjaolu, kui naine tunneb suhtes ebakindlust. Sinu naise kadedus sinu eelmiste suhete peale paneb teda teie suhet ja teievahelist sidet väga kriitiliselt hindama.

5) Ta nõuab, et lõpetaksid suhted oma eksiga

Vahel on olukordi, kus inimesed jäävad oma eelmiste partneritega sõpradeks, hoiavad teatud määral kontakti või lihtsalt puutuvad ühises seltskonnas kokku. Kui su praegune partner keelab ära igasuguse kokkupuute sinu eksidega, siis võib see olla märk liigsest armukadedusest.

6) Ta hoiab sinu tegemistel internetis silma peal

Liigse armukadeduse puhul on naine väga kontrolliv ning tahab teada iga hetk, kus sa oled ja mida teed. Tihti võib ta hakata seda maniakaalselt uurima ka internetis ning nuhkima sinu Facebooki kontol või salaja su meile lugeda.

7) Ta keeldub sind silmist laskmast

Kuna sa oled alati ta mõtetes, siis tahab ta sind ka kogu aeg näha ja sinuga koos olla. Iga inimene vajab vahepeal aega iseendale ja kui ta ei lase sul vahel omaette olla, siis on tegemist suure probleemiga.

8) Ta süüdistab sind teiste naistega flirtimises

Vahel mehed flirdivad naistega, isegi kui sellel pole mingit tagamõtet. Mõnikord on aga mehed lihtsalt naistega sõbralikud ning see tundub võrgutamisena. Liigse armukadeduse puhul peab su naine igat kontakti teiste naistega flirtimiseks.

9) Sa ei või ühtegi teist naist isegi mainida

Sinu naise liigne armukadedus muudab võimatuks rääkida teistest naistest ükskõik mis kontekstis. Näiteks ei saa sa rääkida isegi oma naissoost töökaaslastest või trennikaaslastest, sest see ajab ta kohe armukadedaks ning ärritab teda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles