Kõige jaburamad vabandused, millega mehed on suhte lõpetanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui mees otsustab naisest lahku minna, siis võib ta selleks tuua mitmeid põhjuseid. Mõned nendest on aga niivõrd jaburad, et ei tea, kas nutta või naerda.

Seitse naist jagavad YourTangole, mis absurdseid vabandusi on mehed neile lahkuminekuks toonud:

«Mul on vähk ja ma ei taha, et sa peaksid seda koos minuga läbi elama»

Me olime koos kõigest kolm kuud ja kuigi tal oli enne minuga kohtumist diagnoositud vähk, siis mul oli tunne, et ta lihtsalt kasutas seda vabandusena minust lahtisaamiseks. Alguses olin ma mõistev, sest ju siis tal oli seda vaja. Kuid kui mitu kuud hiljem nägin teda juhuslikult peol, siis hakkasin ma tema vabanduses kahtlema. Lisaks tarbis ta suurtes kogustes alkoholi, mida kiiritusravi ajal minule teadaolevalt ei tohiks teha.»

«Ma ei ole loodud monogaamseks suhteks»

Mees põhjendas lahkuminekut sellega, et mehed on geneetiliselt loodud mitme naise jaoks ning nad ei suuda ennast pühenduda ainult ühele.

«Ma ei tea, mis minu ja mu naise vahel toimub. Arvan, et me peaksime jääma ainult sõpradeks»

Sealjuures naisel polnud eelnevalt aimugi, et mees abielus on ning et ta on terve see aeg oma naist temaga petnud.

«Sinuga on lihtsalt liiga raske tegeleda!»

Mehhiklasest naisele ütles tema endine mees peale kolme aastast kooselu lahkuminekuks just sellise põhjuse. Mees lihtsalt ei tulnud tema temperamendiga toime.

«Sa teenid liiga palju ja mees peaks olema naise ülalpidaja»

Naised tahavad, et mehed oleksid naise edu üle õnnelik, aga selles suhtes niimoodi ei läinud. Peale aastast suhet mees ütles, et tema enam ei suuda olla sellise naisega koos, kes teenib niivõrd palju ja kellel on nii edukas karjäär.

«Mul ei ole sinu sünnipäevakingiks raha, aga me võime pärast seda taas suhtesse astuda»

Ka meeste rahapuudus võib olla puudus, miks minnakse lahku. Peruust pärit naine rääkis juhtumist, kus mees jättis ta maha vahetult enne tema sünnipäeva. Eriti absurdseks teeb asja see, et mees lootis peale sünnipäeva taas suhtesse astuda.

«Ma vajan aega mõtlemiseks, kas tasub oma eksiga ära leppida, aga kui mitte, siis tahan ma jälle sinuga koos olla!»

Naine rääkis, kuidas tema eelmine mees sai oma eksilt telefonikõne ning pärast seda jättis ta maha. Selgus, et tema eks tahtis ära leppida ja mees  vajas aega järelemõtlemiseks ning selleks oli vaja praegune suhe lõpetada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles