Sotsiaaleksperiment ema otsiva lapsega sai šokeeriva lõpu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

YouTube'i kasutaja DennisCeeTv viis läbi sotsiaaleksperimendi, mille käigus 10-aastane tüdruk üritas tänaval möödujatelt abi saada, et üles leida oma ema.

Tüdruk puutus tänavatel kokku erinevate inimestega: mõni pakkus oma telefoni, et ta saaks emale helistada; mõni andis oma metrookaardi, et tüdruk saaks koju sõita; väga palju oli neid, kes temast lihtsalt mööda kõndisid ja üks mees lausa tõukas tüdrukut, et viimane ta rahule jätaks.

Ühe vanema mehega rääkides tuli tüdruku juurde meesterahvas, kes väitis, et tüdruk elab tema majas ja ta viib tüdruku koju. Mees, kelle nägu videos ei paljastata, haaras tüdrukul käest ja tiris teda endaga kaasa, vanem meesterahvas sekkus ja seejärel tuli nende juurde eksperimendi läbiviija, kes kutsus kohale politsei. Politsei saabudes uuriti tüdrukut kaasa tirinud mehe tausta ja selgus šokeeriv tõsiasi: tegemist oli pedofiiliga.

Vaata videot ja mõtle, kuidas käituksid sina, kui oleksid sellise olukorra tunnistajaks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles