Rahvusvahelisel joogapäeval üritatakse püstitada Guinnessi rekordit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
New Yorgis toimus 20. juunil 2012. aastal joogatund kõigile soovijatele.
New Yorgis toimus 20. juunil 2012. aastal joogatund kõigile soovijatele. Foto: EMMANUEL DUNAND/AFP

Sel pühapäeval tähistatakse ÜRO egiidi all esmakordselt rahvusvahelist joogapäeva. Joogaharrastajad 132 riigist viivad samaaegselt läbi ühesuguse joogaprogrammi ja soovivad sellega püstitada Guinnessi rekordi.

Tallinnas tähistatakse rahvusvahelist joogapäeva Tondiraba jäähallis koostöös India saatkonnaga. Aukülaliseks on India suursaadik Ashok Kumar Sharma, kes tuleb isiklikult üritust avama.

Üritus on tasuta ja kõik on oodatud, ka lapsed ja vanavanemad võib kaasa võtta. Uksed avatakse kell 9.00 ja külalised saavad broneerida endale sobiva koht, külastada kaubalette jne. Üritus algab kell 10.00 Eesti ja India hümnidega. Üritusega soovitakse püstitada Guinnessi rekord osalejate ja riikide osas, kuid lisaks sellele on ürituse eesmärgiks tervisliku eluviisi ning jooga kasulikkuse edendamine.

Joogaga tegelemine on jõukohane igaühele, sest see ei eelda erilist füüsilist ettevalmistust ega materiaalseid vahendeid ning sobib igas vanuses inimestele. Jooga pakub võimalust parandada füüsilist, vaimset ja emotsionaalset tervist ning seda soovitatakse kõigile parema ja õnnelikuma elu nimel. Jooga ületab riikide, religioonide ja kultuuride piirid ning ühendab erinevaid inimesi.

Mida võtta kaasa: selga mugavad riided ja kindlasti oma joogamatt!

NB! Juhime tähelepanu sellele, et antud üritus ei ole joogafestival, vaid võimalus pöörata tähelepanu mitmekesisele iidsele praktikale, mis toob kaasa nii füüsilise kui ka vaimse tervise paranemise.

Toimumise koht: Tondiraba jäähall, 21.juunil kell 10.00-1300 (uksed avatakse kell 9.00).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles