Kuus märki, et sa ei peaks oma kallimaga kokku kolima

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oma partneriga kokkukolimine on igas suhtes suur samm. Kuid kuidas teada saada, kas kooselu alustamine on hea mõte?

Igas tõsisemas suhtes tuleb aeg, mil tuleb tahtmine panna leivad ühte kappi. Kuid alati ei pruugi mõlemad partnerid selleks valmis olla ning võib kaasa tuua probleeme. Women’s Health Magazine toob välja kuus märki, et sa ei peaks oma kallimaga kokku kolima:

Te ei ole kallimaga ühel lainel

Kui teil tekib raskusi kokkukolimise planeerimisega, siis see on halb märk. Kokkukolimisel peaks jõudma üksmeelele ning mõlemad osapooled peaksid võtma selle korraldamisest osa. Kui üks partneritest on väga isemeelne ning ei ole nõus enda nägemusest loobuma või asju rahulikult arutama, siis võivad probleemid tekkida kergelt ka koos elades.

Sa pole kohanud tema sõpru või perekonnaliikmeid

Kui mees ei kaasa sind oma sõprade ja perekonnaliikmete seltskonda, siis ei kaasa ta sind ka oma ellu. See näitab, et ta pole sulle täielikult pühendunud ja võimalik, et ta ei näe sinuga kauget tulevikku. Pühendunud partnerid on valmis üheskoos tulevikku arutama ja planeerima ning samas kaasavad kallimat ka oma igapäevaellu.

Te ei tule tülide lahendamisega hästi toime

See, kuidas partnerid lahendavad oma tülisid, võib suurel määral ennustada suhte stabiilsust ja kestvust. Kui te ei suuda oma tülisid hästi lahendada ja üks suhte osapooltest ei ole valmis erimeelsusi arutama, siis on see halb märk. Seega tasub enne kokkukolimist õppima oma tülisid lahendama.

Ta korraldab kogu teie koosveedetud aega sinu eest

Kui su partner valib ilma sinuga konsulteerimata välja tegevused, mida vabal ajal teete, siis ei anna ta sulle võimalust iseseisvalt asju otsustada. See võib olla märk, et ta ei ole valmis ka kokkukolimisel sinu arvamust küsima või arvesse võtma.

Teie suhtes pole probleeme olnud

See võib tunduda küll hea märgina, aga kui teie suhe pole üle elanud ühtki katsumust, siis pole te võib-olla kokkukolimiseks valmis. Tülid ja nende lahendamine muudab suhet tugevamaks ning see on pikaajaliseks koosolemiseks vajalik.

Teil on rahaga erimeelsusi

Paljude paaride jaoks on põhiväärtused need, mis peavad pikaajaliseks suhteks olema ühised. Kuid lisaks sellele on kokkukolides oluline, kuidas korraldate oma rahaasju. Kui te käitute rahaga väga erinevalt − näiteks tema armastab kulutada ja sina säästa − siis see on hoiatav märk, et teie kooselus võib tekkida probleeme. Tülide vältimiseks tuleb enne kooselu alustamist kindlasti vestelda ka rahaga seotud teemadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles