Kuidas saada oma silmarõõmu telefoninumbrit?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sulle meeldib keegi, aga sul ei ole tema telefoninumbrit. Kuidas seda saada, kui oled liiga arg, et seda otse küsida?

Allwomenstalk annab nõu, kuidas on kavalalt võimalik oma silmarõõmu telefoninumber saada:

1) Küsi ühiselt sõbralt

Kui teil on ühine sõber, siis ürita tema kaudu oma silmarõõmu telefoninumber saada. Mõtle välja vabandus, miks sul seda vaja on. Eriti hea on siis, kui ühine sõber palub sul temale mingi sõnum edastada – siis on olemas ka põhjus ühenduse võtmiseks.

2) Küsi temalt abi

Meestele meeldib ennast kasulikuna tunda. Seega mõtle välja tegevus, milles su silmarõõm sind aidata saaks. See võib olla näiteks auto parandamine või uue arvuti valimine. Ta on kindlasti meelitatud, et sa tema abi tahad ning saad kindlasti ka telefoninumbri, et ühenduses olla.

3) Püüa huumoriga tema tähelepanu

Huumoriga võib väga edukalt saada meeste tähelepanu. Milline mees ei tahaks käia kohtamas naisega, kes teda naerma ajab? Kirjuta kulmupliiatsiga oma number tema käe peale. Või kui tema auto vajab puhastamist, siis kirjuta see auto peale. Kui tal on hea huumorisoon, siis ta võtab seda naljaga ja annab ka sulle oma numbri.

4) «Ma pean sulle midagi näitama!»

Ka mänguline lähenemine võib hästi toimida. Kui olete ühes seltskonnas, siis oota sobivat hetke ja ütle talle, et sa tahaksid jagada temaga näiteks mingit videolinki ja sul oleks selleks vaja tema telefoninumbrit. Isegi kui sul ei ole hetkel ideed, mida sa talle saata tahaksid, siis võid selle hiljem välja mõelda.

5) Palu, et ta sulle helistaks

Tihti võib juhtuda nii, et paned oma telefoni kuhugi ära ja ei leia seda üles ning siis keegi teine peab sellele helistama, et seda taas leida. «Kaota» telefon oma silmarõõmuga ühes seltskonnas viibides ära ja palu teda, et ta aitaks sul sinu numbrile helistades see üles leida.

6) Küsi temalt numbrit konkreetselt

Mõnikord on otsene lähenemine kõige parem. Kui ta sulle tõesti meeldib, siis küsi temalt konkreetselt tema telefoninumbrit. Mis on halvim, mis võib juhtuda? Kui ta ei taha seda anda, siis sa pole midagi kaotanud. Pigem võib ta olla meeldivalt üllatunud, et julguse kokku võtsid – mehed on väsinud, et peavad pidevalt esimese sammu tegema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles