Vanemad sundisid teismelist tütart elama karistuseks metsas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kaks South Carolinast pärit lapsevanemat, James ja Crystal Driggers, karistasid eelmisel nädalal oma 14-aastast tütart nädal aega metsas telgis elamisega, sest ta sõi ilma luba küsimata küpsist. Pärast seda, kui tüdruku vanaema helistas politseisse, mõtlematud vanemad arreteeriti.

Tüdrukule anti metsa kaasa ainult telk, tualettpaber, taskulamp, vile ja kell, vahendab Good Housekeeping. Tegemist oli metsaga, kus elab palju metssigu ning lisaks oli sellel nädalal kuumalaine ja palju äikesetorme.

Söögi saamiseks käskisid lapsevanemad oma tütrel tulla kindlatel aegadel kolm korda päevas nende aia juurde, kuhu tüdruku vend talle süüa tõi. «Ta ei võinud mitte ühelgi põhjusel koju tagasi minna, isegi mitte pesemas käimiseks,» kommenteerib politsei.

Õnneks sai asjale jälile tüdruku vanaema, kes tõi ta metsast välja enda koju. Siis võttis ta ühendust politseiga. Politsei rääkis James ja Crystal Diggersiga ning nende tütar läks koju tagasi, kuid ta saadeti samal õhtul jälle tagasi metsa. Järgmisel päeval politsei teostas järelkontrolli ja avastas, et tüdruk on tagasi metsas.

See polnud vanemate esimene karm karistus oma lapsele. Eelmisel kuul oli tüdruk sunnitud iga päev kell kaheksa hommikul kodust lahkuma ja mitte enne kuut õhtul naasma. Pärast politsei sekkumist pandi teismeline tüdruk esialgu sotsiaalkeskusesse, kuid nüüd on ta koos oma nelja õe-vennaga vanavanemate hoole all.

«Me oleme veendunud, et lapsevanemad ületasid piire. Sellisel viisil lapse karistamine on kriminaalne,» kommenteerib politsei. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles