Väikeste rindade plussid ja miinused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas see, kui naisel on väikesed rinnad, on pigem hea või halb? Selle üle võiks ilmselt pikalt vaielda, kuid kõige ausam on vast öelda, et väikestel rindadel on omad plussid ja miinused.

Pluss: väikeste rindadega naised ei pea rinnahoidjat kanda. 

Miinus: enamasti tuleb siiski ka väikeste rindade puhul rinnahoidjat kanda. Kuigi väikesed rinnad ei vaja oluliselt tuge, ei ole siiski sobilik ilma rinnahoidjata näiteks kontorisse minna, kirjutab Cosmopolitan.co.uk.

Pluss: särke ei pea poes selga proovima. Kui särk näeb riidepuul hea välja, siis tõenäoliselt näeb ta sama hea välja ka sinu seljas. Särkide soetamine on üks lihtsamaid asju, mida väikeste rindadega naised saavad poes teha.

Miinus: bikiinide soetamine. Väikeste rindade puhul ei saa osta bikiinikomplekte, sest alumise ja ülemise osa mõõdud ei ühti peaaegu kunagi. Tuleb poest otsida eraldi alumist ja ülemist bikiinide osa. Kui bikiinide rinnahoidja pole korralikult polsterdatud, näeb väikeste rindadega naine välja kui teismeline tüdruk. Kui rinnahoidja on aga liiga polsterdatud, on oht, et niigi väikesed rinnad võivad rinnahoidja seest välja lipsata.

Pluss: saad kanda väga sügava dekolteega pluuse ja kleite kartmata, et miski võib kusagilt välja paista.

Miinus: paljud kleidid tuleb lasta õmblejal ümber teha, sest kui need sobivad puusadest, siis tavaliselt on kleit ülevalt liiga suur. Kõige lihtsam on leida eraldi seelik ja pluus.

Pluss: saad kanda ilma traatideta rinnahoidjaid, mis on tunduvalt mugavamad.

Miinus: selleks, et su rinnapartii näeks hea välja, pead kandma push-up-rinnahoidjat, kuid see ei pruugi väga mugav olla.

Pluss: saad kanda trennipluuse, millele on rinnahoidja sisse õmmeldud. Enamiku trennide jaoks pakuvad need piisavalt tuge.

Miinus: sportimiseks mõeldud rinnahoidjad muudavad rinnapartii veelgi lamedamaks. 

Pluss: trenni tegemine ei valmista sulle ebamugavust. Vähemalt mitte rindade piirkonnas. Rinnad ei jää sulle kunagi ette ega hüple veidralt ringi.

Miinus: rinnad jäävad väikesed ka siis, kui võtad kaalus juurde. Paar lisakilo võivad endast märku anda igal pool mujal peale rindade.

Pluss: sa ei pea muretsema, et rinnad võivad tekitada seljavalu või et rinnahoidja õlapaelad soonivad su õlgu.

Miinus: kui su rinnanibud torkavad silma, pead kandma polsterdatud rinnahoidjat. Vastasel juhul paistavad nibud särgi alt välja ja see võib tekitada piinlikkust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles