Naise kurnav probleem: mees tahab liiga palju seksi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Perefoorumis jutustab oma loo naine, kes tunneb, et mehe seksivajadus on tema jaoks liiga suur. Mida sellises olukorras teha?

Minul on selline mure. Olen olnud oma mehega koos 4,5 aastat, seks on meil olnud alati tore. Tihti tunnen siiski, et tal on suuremad vajadused kui mul. Eriti nüüd, kui meil on 11-kuune tütar - nimelt toidan last rinnaga (olen lugenud, et rinnaga toitmine võtab ka seksiisu vähemaks) või on asi lihtsalt selles, et ma lapse kõrvalt ei jaksa enam nii palju kui tema. 

Me teeme seda küll iga päev, väga-väga harva jääb üks päev vahele, aga mees tahab veel tihedamini seksida kui üks kord päevas.

Ta üritab tihti ja kui ütlen «ei», ei saa ta sellest kohe aru ja hakkab manguma. See on nii tüütu ja ajab mul seksiisu hoopis ära. Tunnen, et tahaksin vahel ka ise algust teha ja tunda, et mees ei oleks koguaeg nii imalalt kättesaadav... 

Oleme sellest nii palju rääkinud, aga ikka on meil sellepärast arusaamatusi ja tülisid. Tunnen, et ei jaksa seda enam kogu aeg selgitada, teema on minu jaoks nii tüütu ja väsitav. 

Mehel on aga hirm, et äkki ta pole minu jaoks enam nii erutav kui enne. On küll ja selles asi ei ole. Olen seda üritanud talle öelda, aga asjatult. 

Mees arvab ka, et kõik muu peab ootama, kui tema tahab seksida. Isegi lapse hommikune söömine! Kuigi lapsel on juba kõht tühi… Minu meelest on see nii egoistlik.

Tunnen ennast juba nagu a-seksuaalsena, kuigi seksin iga päev. Lihtsalt mees on minusse sellise tunde tekitanud. 

Kui ma ütlen talle, et pean midagi enne ära tegema ja siis tulen (olen ju talle vastu tulnud), siis selle ootamise peale ütleb tema juba nii teravalt: «Kas meil on siis varsti nagu teistel paaridel, kes üldse ei seksi?» See omakorda nii vihastab ja solvab mind, et sellistel kordadel ma enam üldse seksida ei taha.

Mees ütleb, et talle lihtsalt nii meeldib minuga seksida ja et ta tunneb siis mind ja minu lähedust, aga ma ei usu, et asi on ainult selles. Seksi pärast on mul tekkinud juba tema suhtes mingi vastikustunne, ta on teinud minu jaoks seksimise hirmuäratavaks… Samas ma ei taha ka kogu aeg tülitseda ja nii palju selgitada, siis seksime vahel mitu korda päevas. 

Muidu varem olin ka väga seksuaalne, aga nüüd on see tema pärast minu jaoks kuidagi ebameeldiv. Eelmistes suhetes olin alati mina algataja, aga nüüd ei saa ma enam üldse algatajaks olla, kuna ta jõuab minust alati ette.

Mulle tundub, et seks on talle nagu mingi kinnisidee. Tihti on ta naljad ja muud jutud kõik seksiteemalised... Teist naist ta ka ei taha, sest ta nii armastab mind ja ütleb, et endiste naiste kõrval olen ma niigi üliseksuaalne.

Kui tihti siis teised paarid seksivad? Kuidas olete teie ära öelnud ja kas üldse öeldakse mehele ära, või peangi kogu aeg siis seksima, kui tema tahab? Mida ma üldse tegema pean?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles