11 põhjust, miks mehele meeldib kõige rohkem oma naisega koos olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kui mees peab valima, kas veeta aega oma sõprade või naisega, siis tihti eelistab ta oma naist. Aga miks?

Cosmopolitan.com toob välja 11 põhjust, miks mehele meeldib oma naisega kõige rohkem koos olla:

1) Naine teab teda paremini kui keegi teine. Kes ei tahaks aega veeta inimesega, kes mõistab sind läbi ja lõhki?

2) Ta ei saa oma sõpradega kaisutada. See on meestele väga oluline asi. Naisega koos reisimine või telkimine võib selle pärast olla palju meeldivam kogemus kui väljasõit sõpradega.

3) Naine võib muuta ebameeldivad tegevused meeldivaks. Paratamatult on vaja käia toidupoes ja kaubanduskeskustes ning naisega koos võivad need tegevused olla isegi lõbusad.

4) Ta julgeb naise ees oma nõrkusi välja näidata. See tähendab, et ta ei pea ennast kellelegi tõestama ning võib tunnistada, kui ta on väsinud või näljane.

5) Naine oskab muuta väikesed asjad erilisteks. Kui saadakse lõunatamiseks kokku, siis võib naine meest üllatada värskete mõtetega, mis muudavad igapäevaelu huvitavamaks.

6) Naisega koos saab teha mitte midagi ja ikka olla õnnelik. Isegi vaikuses koos raamatute lugemine on naisega tore. Oma sõpradega ei saa ta taolisi asju koos teha.

7) Naine tutvustab talle uusi lõbusaid asju. Mees teab, et saab oma kallimaga teha kõike koos ja avastab tema kaudu uusi põnevaid tegevusi.

8) Mees saab teha selfie’sid ja postitada sotsiaalmeediasse ilma, et keegi vaataks teda halvasti. Kas käisite koos reisil või külastasite uut restorani? Mees saab rahumeeli teha sellest pilti ja sotsiaalmeedias sõpradega jagada, et teisi kadedaks ajada.

9) Mees tahab naisega mälestusi luua. Ta tahab, et tal oleks palju lugusid, mida kunagi oma lastele rääkida.

10) Naine innustab meest majast välja minema. Kui mees on koos sõpradega, siis nad kipuvad tegema pidevalt samu asju. Enamasti piirduvad õhtud koos sõpradega õllejoomise ja teleka vaatamisega. Naine innustab meest välja minema.

11) Naine muudab alati mehe tuju heaks. Sõbrad võivad küll olla toetavad, aga naine on ikka see, kellelt halva päeva lõpus lohutust otsitakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles