Raha säästmiseks tasub loobuda pulmafotograafist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui planeerid pulmi, siis tõenäoliselt otsid viise, kuidas võimalikult palju raha kokku hoida. Samal ajal tahavad kõik paarid oma pulmapeost ilusaid jäädvustusi. Kuid kui oled kaval, siis võib raha säästmiseks loobuda spetsiaalsest pulmafotograafist, kuid saada siiski ilusaid pilte mälestuseks.

Peokoht, kleit, kutsed, lilled, söögid, fotograaf − kõik see võib minna noorpaarile väga palju maksma. Kuid võimalik on fotograafi palkamisest loobuda ja panna parem oma külalised pilte tegema, kirjutab Galtime. Palu külalistel oma telefonidega pilte teha ja neid hiljem ühes kohas jagada. Tänu tänapäeva pilditöötlusvõimalustele võib saada pärast kokku väga vahva ja ilusa pildikollektsiooni pulmadest. Need võivad peost jätta isegi vahetuma mälestuse kui professionaalse fotograafi pildid.

Selleks võib appi võtta ka sotsiaalmeedia võimalused. Palu, et kõik külalised paneksid pildid kindla märksõnaga Instagrami, kust pärast neid kõik vaadata saavad. Nii saavad kõik külalised panustada oma piltidega pulma mälestustesse. Lisaks võib kasutada internetis pakutavaid hoiuruume failide manustamiseks, millest kõige tuntumad on Dropbox, Picasa, Google Drive ja SkyDrive. Instagramis saab pilte ka töödelda ja neile filtreid peale panna, mis muudavad pildid veelgi ilusamaks.

Kui külalised pole niivõrd tehnoloogialembelised, siis võib neid varustada ühekordsete kaameratega, et nad saaksid pulmapeo ajal pilte teha. Pärast seda jätavad nad kaamerad teie kätte, et pildid ilmutada lasta. Siis on fotomälestused lausa paberi peal. Lisaks saate alati teha ka selfie’sid ning olla loomingulised! Sellisel läbimõeldul lõbusal viisil saate kindlasti ilusaid pilte mälestuseks ja säästate raha fotograafi palkamise pealt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles