Seitse asja, mida jääd esimesest armastusest igavesti mäletama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Inimesed mäletavad alati oma esimest suurt armastust, sest see on üks siiramaid armastusi ja mälestused sellest jäävad igavesti südamesse. Sa võid pärast selle lõppemist käia kohtamas küll paljude teistega, aga esimene armastus ei unune kunagi.

Isegi kui see armastus enam ei kesta, siis teatud asjad jäävad sellest igaveseks meelde, kirjutab Allwomenstalk:

1) Teie esimene suudlus

See ei pruugi olla sinu päris esimene suudlus − see tunne, kui suudled esimest korda kedagi, kellesse oled ka armunud, on väga eriline. Sa mäletad kus ja kuidas see juhtus, mis teil seljas oli ning kuidas ennast pärast tundsite.

2) Tema naeratus

See on üks detail oma esimesest armastusest, mis jääb igavesti sinuga. Inimesed ütlevad tihti, et mäletavad oma esimese armastuse ilusat naeratust, kuigi ei armasta teda enam.

3) Esimene kord kui kohtusite

Lisaks mäletad ka kindlasti seda, kuidas sa oma esimese armastusega tutvusid. Sul on meeles esimesed sõnad, teie riietus, naeratus ja tunded.

4) Lõbusad hetked, mis teil koos olid

Kindlasti ei unusta sa neid imelisi ja lõbusaid aegu, mis te koos veetsite. Esimesel armastusel on alati tähtis koht sinu elus ja jääd igaveseks mäletama neid lõbusaid asju, mida koos tegite.

5) Teie suhte kestvus

Ükskõik kaua su suhe esimese armastusega kestis − kas nädal, kuu, aasta või rohkem − siis jääd alati meenutama häid aegu. Isegi kui sa ei mäleta kõike väga detailselt, siis on raske seda aega unustada. Sa mäletad ka kõiki tülisid ja halbu mälestusi, aga need ei tee enam haiget.

6) Lahkumineku põhjus

Kui esimene armastus ei jäänud kestma, siis kindlasti on sul lahkuminek eredalt meeles. Isegi kui sa enam ei mõtle, miks kõik nii läks, siis mäletad ikka, kui kurb sa selle pärast olid.

7) Edasiliikumine

Kui sa ei jäänud oma esimese armastusega elu lõpuni kokku, siis mäletad ka seda, kuidas suutsid lahkuminekust toibuda ja eluga edasi liikuda. Võib-olla kasvasite lihtsalt lahku või leidis üks teist uue kaaslase. Igal juhul jääb see sulle igaveseks hinge ja kannad sellest saadud õppetunde endaga elu lõpuni kaasas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles