Müüte seksi kohta, mida ükski naine ei peaks uskuma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik naised peaksid teadma, et seksima ei pea sugugi iga õhtu ja naine ei pea tänulik olema selle eest, kui mees on nõus talle oraalseksi tegema. Loe, millised müüdid seksi kohta on veel levinud, kuid midagi ei tasuks uskuda.

1. Õnneliku suhte nimel tuleks iga õhtu kallimaga seksida. Vale. Iga suhe on erinev ja igas suhtes kehtivad omad reeglid. Kui teie jaoks on normaalne see, et te seksite näiteks kaks korda nädalas, siis ei tasu muret tunda, kirjutab RedBook Magazine.

2. Naine peaks iga vahekorra ajal orgasmi saama. Mõned naised peavad orgasmi saamiseks äärmiselt lõdvestunud olema või nautima pikka eelmängu, teised soovivad, et partner teeks neile pikalt oraalseksi, sest vaid sel viisil saab naine orgasmi. Selles pole midagi imelikku, kui sa pakud välja mõne uue asja, mida võiksite voodis proovida ja mis võiks lihtsustada sul orgasmi saamist. Samuti ei tasu muretseda, kui sa ei saa iga kord orgasmi.

3. Ükski mees ei tunne huvi naise vastu, kes ei raseeri ennast. Väga tore, kui sulle meeldib end vahatada ja raseerida. Aga kui ei meeldi, siis sa ei peaks seda tegema vaid sellepärast, et mees soovib. Kui mees käsib sul end raseerida, vasta samaga.

4. Kuupuhastus on rõve. Kuupuhastus on normaalne asi ja kui mees väidab sulle vastupidist, siis on ta lapsik ja sa ei peaks tema peale oma aega raiskama.

5. Mehele tuleb teha oraalseksi. Kui oraalseks tekitab sinus ebamugavust, siis sa ei ole sunnitud seda tegema. Isegi siis, kui mees suudab sinus süümepiinu tekitada. 

6. Voodielu on väga igav, kui te seksite alati samas asendis. See on sama hea, kui öelda naisele, et ta näeb nõme välja, kui käib iga päev sama soenguga. Kui te olete leidnud asendi, mis teile mõlemale sobib ja mis on mugav, milleks siis hakata asja muutma?

7. Seks tekitab mehes ebamugavust, kui naine «sunnib» teda kondoomi kandma. Jällegi, kui mees ütleb sulle midagi sellist, on ta lapsik ega hooli oma tervisest. Kui soovid vältida rasestumist ja suguhaigusi, kasuta alati kaitsevahendit.

8. Naine on tühipaljas õrritaja, kui ta «ei vii lõpuni seda, millega alustas». Kas sa oled kunagi tellinud kohvikus mõne toidu, mis sulle väga ei maitsenud, aga kui kelner küsis, miks sa seda lõpuni ei söönud, sõid sa hoolikalt tema valvsa pilgu all kõik otsa? Ilmselt mitte. Sa võid iga kell lõpetada ega pea end seetõttu halvasti tundma.

9. Naine peaks olema valmis kõike vähemalt korra proovima. See argument võib vestlusesse lipsata siis, kui mees väidab, et te võiksite anaalseksi proovida. Sa peaksid olema seksuaalselt täpselt nii seiklushimuline, kui ise soovid. Kusagil pole kirjas, et kõiki asendeid ja kõikvõimalikke seksikaid tegevusi tuleb kindlasti elus proovida.

10. Suguhaigused teevad naise räpaseks. Sageli öeldakse, et kui sul pole suguhaigust, siis sa oled «puhas», aga suguhaigused ei muuda inimest räpaseks. Suguhaigus tähendab ainult seda, et peaksid oma voodikaaslastega aus olema ja korrapäraselt kaitsevahendeid kasutama.

11. Kui te ei lõpeta ühel ajal, siis te pole sünkroonis. Paarisuhtes olevad inimesed saavad üsna harva samaaegselt orgasmi, selle pärast ei pea end halvasti tundma.

12. Naine on erutunud ainult siis, kui ta suguelundid lähevad märjaks. Selles pole midagi imelikku, kui veedad aega maailma kõige seksikama mehega, kuid vahekorra jaoks pead kasutama libestit. Libesti pole praegusel ajal sugugi mõeldud ainult vanematele naistele.

13. Mida kauem seks kestab, seda parem. Seks võib tekitada hõõrdumist, mis muudab enesetunde väga ebameeldivaks. Pigem lõpetada enne, kui seks muutub ebameeldivaks või valusaks.

14. Kui naisele meeldivad voodis domineerivad mehed, siis see tähendab, et naine on nõrk ja alluv. Christian Grey näitel võib väita, et seksuaalsed veidrused iseloomustavad neid inimesi, kes on häiritud ja veidike ebanormaalsed. Õnneks on Christian Grey näol tegemist väljamõeldud tegelasega. Sinu seksuaalfantaasiad ei näita, milline inimene sa oled, ära karda fantaseerida.

15. Naine peaks olema tänulik, kui mees soostub talle oraalseksi tegema. Kui oraalseks ei tekita head tunnet, siis sa ei pea vaikides istuma ja ootama, kuni mees otsustab lõpetada. Jaga talle näpunäiteid ja te mõlemad olete õnnelikumad.

16. Mehed armastavad aluspesu. Aluspesu võib vahel olla nii pitsiline ja uhke, et hirmutab mehe lausa ära. Ära raiska oma raha hinnalisele aluspesule vaid selleks, et meest õnnelikuks teha.

Copy
Tagasi üles