Märgid, et telefon mängib teie suhtes liiga olulist rolli

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tänapäeva nutiajastul on ka paaridevaheline suhtlus muutunud aina enam tehnoloogiapõhiseks. Kui sotsiaalmeedias suhtlemine ja sõnumite saatmine võib vahel olla küll armas, siis liiga palju telefoni ja arvuti kasutamine võib oluliselt vähendada lähedustunnet.

Vahetu suhtlus ja päriselus rääkimine on hea suhte puhul väga oluline. Female First toob välja viis märki, et telefon mängib teie suhtes liiga suurt rolli:

Te saadate meilide asemel sõnumeid − Meilid on teie jaoks liiga pikad ja seostuvad ainult tööga. Teile meeldib rääkida sotsiaalmeedia kaudu lühikeste sõnumite teel. Selline suhtlus on teie jaoks igapäevane ja pingevaba.

Te istute koos olles üksteisest kaugel − Kui veedate koos aega, siis istute eraldi ja kasutate tihti oma telefoni, et vaadata Facebooki või mängida mängu. Te olete küll koos, aga samas üksteisest kaugel, kuid olete sellega harjunud ja peate seda täiesti normaalseks. Lähedustunne on teie vahel selle pärast suhteliselt nõrk.

Te suhtlete piltide ja videote kaudu − Ainus hetk, kui koos olles oma telefonist eemale vaatad on siis, kui tahad kallimale oma telefonist mingit naljakat pilti või videot näidata. Rääkimise asemel saadate teineteisele ka eraldi olles pilte ja videoid.

Te kasutate telefoni ka koos telekat vaadates − Teid võib ühendada armastus teatud sarjade vastu, mida olete harjunud koos vaatama. Kui isegi selle ajal kasutab üks teist telefoni, siis on see tõeline ohumärk, et tehnoloogia mängib teie suhtes liiga olulist rolli.

Te kasutate telefoni voodis − Selle asemel, et voodisse jõudes kaisutada, võtate kohe telefoni kätte ja hakkate seal ringi vaatama. Te isegi ei räägi omavahel, rääkimata füüsilisest lähedusest või seksist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles