Mida teevad paarid, kui nad veedavad nädalalõpu koduseinte vahel?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tihti võib olla tunne, et pärast rasket töönädalat ei viitsi lihtsalt mitte midagi teha. Nädalalõpu koduseinte vahel veetmine võib olla vägagi nauditav.

Female First toob välja kümme asja, mis juhtub siis, kui jääte nädalavahetuseks kallimaga koju:

Te ei  pane äratuskella – Reede õhtul ei anna mitte miski rohkem naudingut kui voodisse minna niimoodi, et ei pea panema äratuskella. Tõeline õnnistus on mõte, et ei pea mõtlema kella peale ja järgmine päev ei ole mingeid kohustusi.

Te ei pane riidesse – Te veedate terve nädalavahetuse pidžaamas või hommikumantlis ning panete riidesse ainult siis, kui peab toidupoodi minema. Ka siis ei viitsi te korralikult riietuda ega ennast sättida.

Te lükkate pesemas käimist edasi – Te ei viitsi hommikul pesema minna, sest te ei pea kellegi jaoks ilus välja nägema ja võite minna alles siis pesema, kui tekib tahtmine.

Te proovite uusi asju hommikusöögiks – Nädala sees on raske vara ärgata ja selle pärast on rahulikud nädalalõpud kodus see aeg, kui saab valmistada endale veidi erilisem hommikusöök. Puhkepäeva hommik kodus on tõeline nauding.

Te vaatate palju filme – Kodus olles on parim ajaviide koos filmide vaatamine ja raamatute lugemine.

Te saadate üksteisele sõnumeid – Kui on mitmekorruseline elamine ja olete eraldi korrustel, siis laisal nädalavahetusel tundub isegi ühelt korruselt teisele kõndimine vaevarikas. Selle pärast tuleb ette ka olukordi, kus saadate üksteisele ka kodus olles sõnumeid.

Aed tähendab teie jaoks väljas olemist – Aias istumine, aiandusega tegelemine või muru niitmine on teie arusaam välja minemisest. Koduõues on hea turvaline ning kaugemale ei tahagi vabal päeval värsket õhku minna hingama.

Te naudite voodis olemist – Kui midagi tegema ega kodust väljuma ei pea, siis miks üldse vaevata ennast voodist püsti tõusmisega? Naudite sellisel nädalavahetusel pikalt teineteise lähedust voodilinade vahel.

Te ei korista – Isegi kui teil on väga palju vaba aega, siis te ei raiska koristamise peale oma nädalalõppu. See tundub kohustusena, mida tahate võimalikult kaua edasi lükata. Alles pühapäeva õhtul võib hakata selle peale veidi mõtlema.

Te ei suuda otsustada, mida süüa – Teil on palju aega, et mõelda lõuna- ja õhtusöögi peale, aga te ei suuda siiski ära otsustada, mida süüa teha. Mõlemad olete otsustusvõimetud kui asi puudutab sööki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles