Kaheksa jututeemat, mille puhul mehed ei soovi naiste suust tõtt kuulda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Öeldakse, et ausus on tugeva suhte alustala, aga mis saab siis, kui kallim ei soovi tõtt kuulda? Teatud jututeemad on nimelt sellised, mille puhul mehed eelistavad seda, et naised «ilustaksid» veidi fakte.

Mehed ei soovi naiste suust kuulda tõtt järgmistel teemadel:

1. Voodikaaslaste arv. Meeste sõnul ei soovi nad teada, mitme mehega on naine enne neid maganud, sest mehed hakkavad vaimusilmas ette kujutama, kuidas naine oli teiste meestega voodis. See aga ei lase neil lõõgastuda ja võib seksi puhul häirivaks muutuda, kirjutab Women's Health Magazine.

2. Pettumust valmistav kohting. Meestel on üldiselt raske naistele muljet avaldada, kuna naiste ootused on kohati lihtsalt ebarealistlikud. Isegi, kui mees pingutab, ei pruugi kohting olla selline, nagu naine loodab. Sellest hoolimata võiks naine mehe pingutusi kiita ja öelda, et tal oli tore, mitte ausalt tunnistada, et kohting valmistas talle pettumuse.

3. Ekside armsad harjumused. Mehed ei peta end – ilmselt on naisel olnud ka enne neid suhteid ja tõenäoliselt on naise eksidel nii mõnigi hea omadus. Aga see ei tähenda, et mees tahaks neist lähemalt kuulda.

4. Mis toimub vannitoas/tualetis. Leidub mehi, kelle arvates pole tarvis kuupuhastusest või seedeelundkonnast kõva häälega rääkida. Meestel on üsna hea ettekujutus sellest, mis võib toimuda tualetis või vannitoas, aga ära eelda, et mees soovib seda arutada. 

5. Naise arvamus mehe sõpradest. Kui tegemist on mõne mehe semuga, kellega nad on tuttavad olnud juba aastaid – teisisõnu: kui mees teab oma sõpra kauem kui sind –, ära hakka tema sõprade kohta pärast esimest kohtumist kommentaare jagama. Kui sa oled nendega rohkem aega koos veetnud ja sul on välja kujunenud oma arvamus, mis ei pruugigi tõest kuigi kaugel olla, siis võid mehele midagi öelda. Aga pea siiski meeles, et tegemist on üsna tundliku teemaga.

6. Peenised, mida naine on oma elu jooksul näinud. Üks mees tunnistas, et tema küsib ise tavaliselt naistelt, milliste meestega nad on eelnevalt koos olnud. Ta teab, et talle ei meeldi naiste vastused, kuna tavaliselt on naised selliste asjade puhul täiesti ausad. Tegelikult eelistaksid mehed seda, et naine ei langeks detailidesse või ilustaks neid veidi, sest muidu võib mehel tekkida alaväärsuskompleks.

7. Kui mees viriseb. Vahel tuleb mees koju ja viriseb mõne asja üle, mis tal tööl võis juhtuda. Naine võib kohe aru saada, et mees on see, kes tegelikult eksis, aga sellest hoolimata ei tasuks seda välja öelda. Mees tahab end lihtsalt välja elada, lase tal seda teha.

8. Mehe perekond. Ükski perekond pole ideaalne, ent sellest hoolimata ei tohiks pärast esmakohtumist mehe perekonda kritiseerida. Need inimesed on tema jaoks olulised ja sa peaksid seda arvesse võtma. Sa ju tahad, et mees suhtuks ka sinu peresse austavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles