Mehed tunnistavad, mida nad on armukadeduse pärast teinud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed võivad olla suhtes väga armukadedad ja omandihimulised. Seda peetakse lausa nende loomuseks ja vahel võib nende käitumine minna selle pärast üle piiri.

Seitse meest jagavad anonüümselt Women's Health Magazine'is oma lugu, mida nad on armukadedusest teinud:

 1) «Mu tüdruksõbra parim sõber on meessoost ja see pole mulle kunagi väga meeldinud. Kui ta temaga koos väga palju aega veetis, siis muutusin armukadedaks. Ühel õhtul kui mu tüdruk pidi oma parima sõbraga pärast tööd kokku saama, läksin ma naise töökoha juurde ja ootasin nurga taga, et ta välja tuleks. Kui ta töölt lahkus, jälitasin teda oma autoga mõnda aega. Ma tahtsin näha, kuidas nende kohtumine välja näeb ja kas mees flirdib temaga. Nad istusid välikohvikus ning mina jälgisin tervet nende kohtumist üle tee autost pealt. Ka mul endal hakkas veidi hirmus, et ma nii tegin. Mitte midagi romantilist ei juhtunud nende vahel ja mees isegi nuttis. Naine rääkis mulle pärast, et ta sõber läks just oma pikaajalisest kallimast lahku ja tal oli väga halb päev olnud. Mu naine ei tea endiselt, mida ma tegin.

2) «Tüdruk, kellega olin paar korda kohtamas käinud, lõpetas minuga suhtlemise. Ta meeldis mulle väga palju, aga tunne ei olnud vastastikune. Kuigi me ei olnud veel suhtesse astunud, siis ikkagi ei meeldinud mulle mõte, et ta on kellegi teise mehega koos. Avastasin, et ta oli minu arvutiga loginud oma meilikontosse sisse ja oli unustanud välja logida. Ma lugesin mitu kuud tema meilivestluseid. Ise hakkasin kasutama teist brauserit, et saaksin oma meili lugeda ja ei peaks tema kontost välja logima. Tunnistan, et see oli väga haiglane käitumine. Mu sõber sai sellest teada ja logis mind tema kontost salaja välja, et ma ei saaks seda rohkem teha.

3) «Ma olin oma naise tööüritusel väga purjus.  Ma nägin teda kallistamas ühe mehega, kellega ta töötas lähedalt koos. Mulle ei meeldinud see absoluutselt. Selle pärast läksin ma nende juurde ja hakkasin oma naist musitama ja kallistama, et kõigi ees oma armastust avaldada. Kuid olin väga purjus ja see nägi väga koomiline välja. Ma tekitasin naisele tema töökaaslaste ees piinlikkust ja kahetsen seda siiamaani. Pärast tuli välja, et naine kallistas teda ainult selle pärast, et mees oli talle tööjuures jagatavate loosipakkidega teinud hea kingituse.

4) Mu eks ütles, et tal on palju tööd vaja teha ja tuli igal õhtul hiljem koju. Ma hakkasin arvama, et äkki ta võib mind petta. Ühel õhtul kui ta duši all oli nuhkisin ma salaja tema telefonis. Ma ei leidnud mitte midagi halba ja tundsin ennast pärast seda väga vastikult. Ma ei öelnud talle, et ma seda tegin ja lubasin iseendale, et ei tee enam kunagi midagi taolist.

5) «Tutvusin ühe naisega ja ta tunnistas kohe, et käib hetkel kohtamas ka ühe teise mehega. Olin tema ees mõistev, aga sisimas olin väga armukade. Ma arvasin, et iga kord kui ta minuga koos ei ole, siis ta on selle teise mehega. Selle pärast hakkasin talle igal võimalikul hetkel helistama ja sõnumeid saatma. Ükskord saatsin ma talle 18 sõnumit järjest ja ta ei vastanud mitte ühelegi neist. Siiamaani mõtlen, kas ta jäi selle teise mehega kokku.»

6) «Ma töötasin koos ühe naisega, kes mulle väga meeldis. Ükskord tunnistas ta mulle, et on armunud ühte meie teise kolleegi. Ma muutusin nii armukadedaks, et valetasin talle, et see kolleeg on kihlatud, kuigi tegelikult oli ta vallaline. Kuid see ei aidanud – ma ei võitnud ta südant endale ja ta lõpuks sai sellest valest teada. Nüüd töötan ma teises kohas ja me ei suhtle.»

7)  «Olin tüdrukuga koos olnud paar kuud ja tal oli lähedane meessoost sõber. Mul polnud alguses selle vastu mitte midagi, kuid siis tuli välja, et see mees on tema eks. Siis muutus terve mu nägemus sellest sõprussuhtest ja ma kartsin, et nende vahel on ikka veel midagi. Lõpuks käskisin ma naisel selle mehega suhted lõpetada. Ma ei tahtnud, et nad isegi räägiksid. Tüdruk keeldus ja me läksime selle pärast lahku. Siis mõistsin, et olin valesti käitunud ja anusin teda, et ta mu tagasi võtaks. Õnneks ta andis mulle uue võimaluse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles