Kuidas värskendada oma suhet?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas tunned, et teie suhe on muutunud veidi igavaks? Kui jah, siis see ei pea olema märk sellest, et suhe hakkab lõppema.

Kui suhe on muidu hea, aga rutiin vähendab õnnetunnet, siis tasub proovida neid vahendeid selle värskendamiseks, kirjutab Allwomenstalk:

1) Vaadake vanu pilte

Võtke välja vanad pildid telefonist, Instagramist või Facebookist ning hakake neid koos vaatama. Meenutage toredaid aegu, mis te koos veetnud olete. Ilusad mälestused teevad teil kindlasti tuju heaks ja tekitab tahtmise jälle midagi erilist koos ette võtta.

2) Minge kohtingule

Minge korralikule kohtingule, mitte ainult kinno või tavalisse kohta sööma. Broneerige laud kuskil erilises söögikohas ja riietuge selle jaoks vastavalt. Kasutage õhtut selleks, et rääkida toredatest asjadest, mitte kohustustest. Kohelge teineteist nagu suhte algusfaasis.

3) Jätke armsaid märkmeid

Seda saab teha kohe praegu! Võta märkmepaber ja kirjuta midagi ilusat oma partnerile ning jäta see kohta, kust ta selle kindlasti leida võib. Kindlasti peab see olema paberkandjal, sest see on palju erilisem kui saata meil või sõnum. Su partner tunneb ennast kindlasti väga armastatuna pärast seda.

4) Tee oma kallimale süüa

Vahelduseks tee kallimale midagi väga erilist süüa. Valmista lausa kolmekäiguline õhtusöök ja veetke romantiline õhtu kodus. Tee ennast ilusaks, pane küünlad põlema ja muusika mängima – sellest tuleb kindlasti väga tore õhtu.

5) Olge veidi aega eraldi

Kui olete mõnda aega lahus, siis hakkate teineteist rohkem hindama ja igatsema. Tagasi kokku saades tunnete teineteise vastu veelgi suuremat armastust kui enne.

6) Minge seiklusele

Kui armastate reisida, siis veetke nädalalõpp kuskil teises linnas või minge võimalusel välismaale puhkama. Kuid seiklusi saab ette võtta ka ilma reisimata. Näiteks minge koos tantsukursustele või seadke omale ühine eesmärk, mille poole püüelda.

7) Lahendage probleeme

Alati lahendage oma probleemid korralikult ära. Esialgu võib tunduda, et konfliktide äraunustamine on kõige parem, aga see võib pikapeale tekitada vastumeelsust. Lahendage vanad arusaamatused ja tunnete end koheselt paremini.

8) Osta kallimale roos

Kingi oma partnerile midagi väikest ja romantilist. See võib olla ükskõik mis – üksiku roosi kinkimine, spa-puhkuse reserveerimine või hoopis midagi muud. Sellised armsad žestid hoiavad armuelu värske ja õnnelikuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles