Mida võivad trenniriided teistele sinu kohta paljastada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Rõivad võivad inimese kohta nii mõndagi paljastada. Ka sellised rõivad, millega käid ainult spordisaalis ja mille oled võib-olla valinud veidike hooletult.

Cosmopolitan.com pani kirja, mida võivad trenniriided teistele sinu kohta paljastada.

Rihanna (Xposure)
Rihanna (Xposure) Foto: XPOSURE

1. Suur T-särk. Trenn pole sinu meelistegevus. Sa oled jõu- või treeningsaalis vaid selleks, et trenni teha ja pärast seda lased sealt kiiresti jalga.

2. Eredavärviline särgike ja tumedad püksid. Oled rahulolev. Sa pole ruumis kõige hullumeelsem tegelane, kuid kindlasti pole sa ka kõige süngem. 

3. Üleni mustas. Sul on alati palju mõtteid peas, mõned neist on positiivsed, mõned negatiivsed. Sa sooviksid, et teised laseksid sul lihtsalt olla, aga alati see ei õnnestu. 

4. Peapael. Sinu jaoks on oluline hea välja näha, ka trenni tehes. Sa ei lähe trenni, kui sa ei saa kanda stiilseid rõivaid.

5. Üleni mustas ja neoonvärvi jalanõud. Oled enda vastu üsna karm. Ära kontrolli end pidevalt, sa oled palju imelisem inimene, kui suudad end lõdvaks lasta.

6. Üleni neoonvärvi rõivastes. Sind ei huvita teiste arvamus. Sa oled iseseisev naine ja mõjud inspireerivalt neile, kes sind ümbritsevad.

7. Napid trennirõivad. Keskendud täielikult tulemustele, kuid samas on sinu jaoks oluline see, milline sa välja näed. Sulle meeldib peegli ees trenni tehes oma kõhulihaseid või siledaid sääri jälgida.

8. Värvilised retuusid. Oled alati väga lootusrikas. Võtad iga päev vastu mõttega, et täna tuleb hea päev. 

9. Värvilised trennirõivad (väldid musta). Oskad end motiveerida. Värvid ja mustrid mõjuvad sulle inspireerivalt ja just seda on sul tarvis. Tead, et treening võib vahel olla tõeline väljakutse, aga õnneks ei pelga sa väljakutseid.

10. Mitu kihti trennirõivaid. Sa oled selline, nagu olla tahad. Sa ei lase end häirida sellest, mida teised teevad. Käitud alati täpselt nii, nagu ise soovid ja tänu sellele oled palju õnnelikum ning rahulolevam inimene.

Reese Witherspoon (BuzzFoto)
Reese Witherspoon (BuzzFoto) Foto: Harris Bebey/Harris Bebey/BuzzFoto.com

11. Trennirõivaste ülaosa moodustab ainult rinnahoidja. Oled väga enesekindel. Iga naine ei julgeks kodust välja minna vaid sportimiseks mõeldud rinnahoidjaga. Õnneks ei huvita sind see, mida teised sinust arvavad, sest sa tead, et näed hea välja.

12. Sul on joogamatt kaasas. Sinu jaoks on kodu väga oluline. Kulutaksid raha pigem mööblile kui kallitele kingadele. Sinu jaoks on riietus vähemtähtis kui see, kus ja kellega sa parajasti oled.

13. Inspireeriva sõnumiga T-särk. Sa tead, et alati ei tule sa üksi toime ja oled sellega leppinud. Igaüks meist vajab aeg-ajalt veidi toetust.

14. Kannate sõbrannaga samasuguseid rõivaid. Oled usaldusväärne inimene. Kui kannad samu riideid nagu sõbranna, siis see ei tähenda, et tahaksid tingimata tema moodi olla, kuid see aitab teie vahel sidet luua. Teate, et saate teineteisele toetuda. 

15. Läbipaistvate osadega retuusid. Oled õppinud, kuidas end lõdvaks lasta. Trenni tehes oled hakanud huvi tundma ka oma seksikama poole vastu. Jätka samas vaimus! Aasta pärast ei tunne sa end enam peeglist äragi.

16. Lühikesed püksid. Oled kelmikas. Mis siis, kui su pepu paistab pükste alt veidi välja? Sa tead, et sul on väga armas pepu, milleks seda varjata?

17. Sportrinnahoidja paistab särgi alt välja. Oled enda üle uhke. Või vähemalt oled uhke ägeda rinnahoidja üle, mille sa trenni jaoks soetasid. Erinevate rõivaesemete kihtidena kandmine on hea moodus oma isikliku stiili näitamiseks.

18. Naba juures sõlme seotud pluus. Oled oma tutvusringkonnas kõige stiilsem naine. Teised pöörduvad sageli sinu poole, kui neil on moenõu vaja. 

Khloe Kardashian (Xposure)
Khloe Kardashian (Xposure) Foto: XPOSURE

19. Osaliselt pükstesse pistetud särk. Sinu jaoks on detailid väga tähtsad. Igaüks ei suuda välja kanda sellist stiili, mis sulle meeldib.

20. Dressid. Vahel oleks ju lihtsam kodus diivanil mõnuleda, aga sa ei lase seda endal teha. Sunnid end toast välja minema ja trenni tegema, sest tead, et see on sulle kasulik. Kuigi sa ei ole eriline trennifanaatik.

21. Mustriga retuusid. Sa ei suhtu elusse liiga tõsiselt. Mustrid on lõbusad ja lõbu on just see, mis muudab elu heaks. Sind ei huvita see, et mustriga retuusid ei jäta sinust kuigi saledat muljet. 

22. Nabapluus. Sulle meeldib korraga teha mitut asja. Sul on alati liiga palju tegemisi selleks, et keskenduda vaid ühele asjale ja sa eelistad rõivaid, mis on mitmekülgsed ning sobivad erinevate ürituste jaoks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles