Mis tüüpi naised meestele kõige rohkem meeldivad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teatud tüüpi naised meeldivad meestele rohkem kui teised. See on nende loomuses ja sinna ei saa midagi parata.

Alati on ka erandeid, aga World of Female toob välja kümme naistetüüpi, kes meestele tavaliselt kõige rohkem meeldivad:

1. Lapselikud naised

Paljudele meestele meeldiva lapselikud naised, sest nad on väga muretud. Nad hindavad selliste naiste rõõmsameelsust ja lõbusust ning nad toovad päikest nende halli argipäeva. Siiski tahavad mehed, et vahel oskaksid nad käituda ka vastutustundlikult ja targalt.

2. Müstilised naised

Kõikidele naistele meeldivad veidi müstilised naised. Paljud ihaldavad ka väga müstilisi naisi. Nad tahavad paljastada naise saladusi ja saada teada, kes ta tegelikult on. Selle pärast peaksid kõik naised olema veidi salapärased ja kõike mitte kohe paljastama, et suhet veidi vürtsitada.

3. Seksilembelised naised

See on meeste loomulik instinkt, et neile meeldivad naised, kes armastavad seksida. Kuid see ei tähenda, et selliste naistega tahetakse ka abielluda või tõsist suhet luua. Selle pärast ei tasu naistel ainult seksist mõelda, kui otsivad meest, kellega peret luua.

4. Süütud naised

Paljudele meestele meeldivad puhtad ja võimalikult rikkumata naised. Sellist tüüpi naisi on tänapäeval raske leida, seega ära häbene, kui oled üks nende seast. Meestele võib mõjuda väga ligitõmbavalt kui naine on häbelik või kui tal pole palju kogemusi. Enamikele meeldib olla naisele kui õpetaja.

5. Aktiivsed naised

Meestele meeldivad seiklushimulised ja võimekad naised, nagu näiteks Lara Croft. Kuid alati ei pea kalduma ekstreemustesse. Ka leebemate huvialadega tegelemine, näiteks jalgrattasõiduga, võib tõmmata meeste tähelepanu. Kui sa oled sportlik ja sul on mitmeid huvialasid, siis tasub seda välja näidata. Meeste jaoks on aktiivsed naised väga seksikad.

6. Ärahellitatud naised

Meestele meeldivad naised, kes näevad ärahellitatud välja või kellele meeldib ennast hellitada. Kuid siiski ei tohi sellega liialdada: meestele aga ei meeldi liialdused, näiteks see, kui naine kulutab kogu oma või tema raha riietele.

7. Enesekindlad naised

Pole midagi seksikamat naisest, kes teab, mida ta on väärt ja kes armastab iseennast. Kuid aeg-ajalt mehele meeldib, kui naine küsib tema käest abi: siis ei teki mehel alaväärsuskompleksi.

8. Emalikud naised

Meestele meeldivad naised, kes käituvad emalikult; enamikele meestele meeldib, kui nende eest hoolitsetakse ja nad valivad tihti naisi oma ema järgi.

9. Diivad

Kuigi meestele tunduvad diivad seksikad, siis nad tihti ei julge nendele läheneda. Seega kui oled diiva tüüpi naine, siis pead ise andma mehele märku, et oled temast huvitatud. Muidu võid olla küll teiste poolt ihaldatud, aga siiski üksik naine.

10. Omapärased naised

Meestele meeldivad erilised naised, sest nad panevad nad naeratama, nagu ka lapselikud naised. Omapäraseid naisi märkavad kõik. Mitte kõik ei pea neid naisi seksikaks, aga siiski paljude jaoks on nad väga ligitõmbavad. Seega ära karda teistest eristuda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles