Vaata, millega said lapsed hakkama Kahvliahvi kokakoolis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

18. juulil toimus Põhjaka mõisa restorani hoovis Kahvliahvi kokakool. Restoran avas sel puhul ka erimenüüga välikohviku, mille köögis said huvilised kaasa hakkida Eesti hinnatuimate kokkade kõrval.

Kokakoolis andsid peredele tunde Põhjaka mõisa restorani kokk Ott Tomik, toidublogija Mari-Liis Ilover ning Rohelise maja kohviku pererahvas Kaari ja Enn Onnid lastega.

Kahvliahvi kokakooli taga seisab punt noori emasid, kes on pannud tähele, et nemad ise või paljud nende sõbrad hoiavad kiire elutempo, mugavuse või täiuseihaluse tõttu oma võsukesi köögist eemal. Kokakooli kaudu julgustatakse nii endid kui ka teisi kaasama lapsi toidu valmistamisse juba maast madalast. Et väike inimene näeks ja mõistaks, millest toit koosneb, kuidas see valmib ja kaua selle valmistamine aega võtab ning suudaks tänu sellele teha tervislikumaid toiduvalikuid nüüd ja tulevikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles