Värske uudisteankur Ingrid Teesalu: mulle tõesti meeldib televisioon

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Teesalu, «Suviste seitsmeste» uus ankur.
Ingrid Teesalu, «Suviste seitsmeste» uus ankur. Foto: TV 3

Tagasihoidliku olemisega TV3 uudisteankur Ingrid Teesalu (25) teadis juba lapsena, et temast saab teletöötaja. «Ma sain suhteliselt varakult aru, et keskkooli lõpetades tahan õppida meediat ning töötada selles vallas,» tunnistab Teesalu Naistelehele antud intervjuus.

Ingrid Teesalu õppis Kuristiku gümnaasiumis, kus tal oli võimalus ka koolilehte toimetada. «Ajakirjandus oli armastus esimesest silmapilgust. Kui ma keskkooli lõpetasin, proovisingi ainult Balti Filmi- ja Meediakooli televisiooni erialale pääseda. Mõtlesin, et kui sisse ei saa, katsetan järgmisel aastal uuesti. Võib öelda, et mul tekkis sellega lausa kinnisidee,» rääkis naine.

Kuigi lähedased üritasid teda ümber veenda, et ehk oleks mõni teine eriala tasuvam, ei andnud ta alla ja sai esimese korraga kooli sisse. Tänu koolis tekkinud tutvustele sattus Teesalu tööle ERRi ingliskeelsesse uudisteportaali. «See oli tagasi mõeldes väga karm aeg, käisin kaks aastat täiskohaga koolis ja täiskohaga tööl. Kuidagimoodi ma selle üle elasin,» meenutas ta.

Vahepeal veetis Teesalu kolm kuud Eestist eemal, et pead ja mõtteid tuulutada. Koju naastes ootas teda ees probleem: tal polnud tööd. «Täiesti juhuslikult nägin tööportaalist, et TV3 otsib reporterit, ja nagu ikka – kuulutusele märgitud viimasel päeval. Saatsin oma ankeedi ära ja siin ma siis olengi,» laiutas värske uudisteankur käsi.

Loe pikemalt värskest Naistelehest! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles