Küsimused, mida järgmine kord kaisutades oma kallimalt küsida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kaisutamine on ideaalne hetk, mil partneriga oma suhtest rääkida. Kasuta seda võimalust, et muutuda oma partneriga veelgi lähedasemaks!

Kui veedate õhtupooliku teineteise kaisus, siis lisaks füüsilisele lähedusele võite muutuda ka emotsionaalselt lähedasemaks. Allwomenstalk annab nõu, mida selleks oma kallimalt küsida tasub:

1) «Millal sa teadsid, et olen sinu jaoks õige?»

Te armastate teineteist − kuid millal täpselt taipasite, et tahate oma partneriga koos olla? Küsi seda oma kallimalt ja arutage sellel teemal.

2) «Mis vallatuid asju sa tahaksid teha?»

Te ei pea kaisutades jääma korralikuks. Kui olete vallatus meeleolus, siis küsi temalt, mida erootilist ta sinuga koos teha tahaks. Isegi kui te ei taha kohe asja kallale asuda, siis on teil vähemalt mõtteid tulevikuks.

3) «Mis sa arvad, milline meie tulevik välja näeb?»

Kui teil on tõsine suhe ja plaanite elu lõpuni koos olla, siis küsi oma kallimalt, millises majas kujutab ta teid tulevikus elamas. Lisaks võid sa küsida, kui palju lapsi ja lemmikloomi ta tahaks ning kus ta töötada sooviks.

4) «Kas ma tean sinu kohta midagi sellist, mida mitte keegi teine ei tea?»

Sa ei pruugi teada, kui palju su partner sind armastab ja usaldab. Selle teadasaamiseks esita talle just see küsimus. Kui ta on sulle rääkinud selliseid asju, mida ta teistele pole rääkinud, siis võid tunda ennast erilisena.

5) «Milline on sinu unelmate puhkus?»

Küsi oma partnerilt, kuhu ta tahaks tulevikus koos sinuga reisida. Kui ta on asukoha välja valinud, siis arutage, mida võiksite seal teha. Unistage koos ja tulevikus on teil ehk võimalus see reis ette võtta.

6) «Kas sa päästaksid mind zombie-rünnaku korral?»

Kujutlege ette mingit hüpoteetilist situatsiooni, näiteks zombie-rünnakut. Küsi, mis oleks sellises olukorras tema plaan ning kas ja kuidas ta sind päästaks. Mõelge välja võimalikult palju stsenaariume!

7) «Kuidas sinu päev läks?»

Seda lihtsat küsimust ei tohi alahinnata. Küsi oma partnerilt, mida ta päeval tegi ja kuidas ta end selle ajal tundis. Võib-olla räägib ta sulle mõne lõbusa loo, mida ta enne unustas sulle rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles